1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586377 inlägg · 6217 ämnen

Skämmes tamefan!

484797 · » Till forumet


Sv: Skämmes tamefan!
Forward:
Vi ska vara ödmjukt tacksamma för en hittills otrolig hockeysäsong men samtidigt kritiska till de senaste hemmamatcherna som inte levt upp till förväntningarna.
Kentas coachning i de senaste hemmamatcherna påminner om Koskinens tafatta spel, ( t.ex. Luleå 4-1 inför sista perioden i båda hemmamötena) och dagens magplask mot LHC, trots det ingen timeout, inget målvaktsbyte.
Känner inte Kenta till timroutregeln?
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Dream Team: Klart att dom försökte, men tydligen så stod det en målvakt som inte hade samma fokusering som övriga laget mellan stolparna..
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
geggelundin: Så du tror inte Timrå ens försökte komma närmare vid läge 2-5?
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Paddan: Jo, det är väl sant. Att man har sina dåliga dagar är väl inte annat än mänskligt. Men det som stör mig är att man inte väljer att ta chansen att försöka gå ikapp när man trots allt får 2-5 målet i tredjeperioden.

Det där med att kämpa och aldrig ge upp såg man inte röken av...
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
geggelundin: Det var faktiskt inte ett försök att göra sig lustig, även om jag inser att jag borde ha struntat i bilden. Det var bara ett försök till ett konstaterande att formsvackor kommer förr eller senare.
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Paddan: Du behöver inte göra dig lustig. Klart som korvspad att det existerar formsvackor hos alla lag och bland alla spelare. Men handlingsförlamning och brist på självinsikt ger jag inte mkt för.
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Ice Tea: Äh, vadå glädjas åt. Jag tycker det var beklagligt att Timrå föll stort mot Linköping. Roligt att se att några andra lag kan vara med och blanda sig i toppstriden tillsammans med de riktigt stora krafterna i svensk ishockey som exempelvis VF och FBK.
 
 
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Paddan: Nu har du ju fått nåt att glädjas åt i allafall.

Ja vad vet du, en sån kommentar om formsvackor säger ju egentligen allt eller ingenting...

Jag hoppas som norrlänning att våra lag går långt i slutspelet till skillnad från vissa andra som hellre ser att söderlagen gör det bara Timrå misslyckas.

Försök förstå att det gynnar oss i norr även på lång sikt..

Slutligen grattis till segern LHC det hade kanske blivit jämnare i dag om ni inte hade haft Husse,Knubbig och Morris i laget..
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
geggelundin: ja, kan bara hålla med. var det divafasoner från kipper i tredje eller? Han ville ju för f_n inte rädda ett skott. Det värsta jag sett i attityd väg. Just fått in tvåan så uppträder han på detta sett. In med JD!!!
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
geggelundin: Tja, alla spelare har ju förr eller senare en sämre dag där allt inte riktigt gått som man planerat. Fast ni i Timrå kanske har avskaffat formsvackor och liknande saker, vad vet jag.
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Kerstin_k: Ja tyvärr så fanns handlingsförlamningen inte bara på isen.. utan även hos Kenta.. att Kipper får stå så länge är en gåta. Spelarna började ju rycka upp sig i tredje.. men inte målisen.
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Mycket märkligt att inte Danielsson fick chansen tidigare.

Sorgligt att Timrå ska spela så här dåligt. Två hemmamatcher i rad också :/
Kommentera

Sv: Skämmes tamefan!
Forward:

Kipper är trött, vi får hoppas Kapanen är på G.

Det blir nog bättre tag framöver.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Skämmes tamefan!
Det som hände idag ska bara inte få hände. Ok om man förlorar, men som man gjorde det. Målen bara ramlade in utan att någon tikare tycktes bry sig om det. Syftar då till försvarsspelet där typ tre tikare försöker peta på pucken medans en LHCare trycker till pucken i mål. Kentas kommentar: "vad ska jag säga? jag är bara väldigt förfvånad över hur vi uppträder" Det var länge sedan man såg Timrå vara så rädda för att ha puck, ingen ville ha den. Synd att Manderville pucklade på en LHCare, han skulle ha pucklat på alla spelare i Timrå för att väcka dom.
Kommentera

484797 · »