1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586447 inlägg · 6217 ämnen

Spåna inför framtiden

« · 67065 Till forumet


Spåna inför framtiden
Verkar inte vara någon större aktivitet på GB, nuförtiden. Kan det månne hänga samman med lagets placering i ES. Syntes också ovanligt lite folk på läktarna de senaste matcherna.
Se kvalserien som vad det är en språngbräda till nästa års ES. Där ligger vi ovanligt bra till för att kunna vara kvar. Enda realistiska hotet kommer väl från Leksand. Men dom är ju helt ovan att spela försvarsspel så egentligen skall man inte se dom heller som något hot mot TIK o AIK. Löven då? Knappast hot mot TIK. Vi har 3 raka mot dom i senaste matcher. Avgjörande var Schnabels kapning av Beliavski vid 1-0 segern hemma i fjol. Hållar fast vid att enda hotet mot TIK kan vara Leksand.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
Håller med dig.
Man får ju inte hoppas att lövenspöket kommer tillbaka!
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
Olgas furir:
Att det är dålig aktivitet på G-B:n är inte konstigt enligt min personliga uppfattning, så beror det mycket på att det helt enkelt är för många gästböcker, så dom heta diskutionerna uppstår alldrig, Du har tex en kval sida, en slutspels sidan, och rinksnack, och klubb sidan, iomed det har du spridit ut diskutionerna på fyra poster och de heta diskutinera är borta iomed det, mot för att det fins bara en klubbsidan, Men det är ju min personliga uppfattning, men mycket barnkammare, blir det på det viset,,,,,

I kvalet tror jag lagen nerifrån blir jobbigare än tex AIK, och det går inte leva på stattistik och gammla meriter i en kval serie, blod svett och tårar är vad man får leva på
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
Visst håller jag med HH från Korpilombolo, att vad som gäller är blod svett o tårar. Men de övriga lagen i en kommande KS har inte samma erfarenhet som TIK o AIK vad gäller försvarsspel. Däremot har de motivation o morot så att det räcker o blir över. Leksand, som måste ses som det största hotet mot TIK:s fortsättning i ES, har nästan aldrig spelat i egen zon under hela säsongen. Detta kan i och för sig vara ett plus, men det troliga är att det straffar sig.
Tik var i ungefär samma situation det året de gick upp, men hade ett på papperet sämre motstånd, än vad Leksand kommer att få möta.
Apropå, Korpilombolo så har jag en kul upplevelse därifrån. I försäljningssyfte var jag där och hade blivit ombedd att söka upp en herr Korpi på järnhandeln. Glad i hågen trädde man in i järnboa och frågade närmaste expedit efter herr Korpi. Det är jag svarade han, men vi är många som heter Korpi här. Alla.
Sedan visade det sig att nästan alla i hela byn hette Korpi.
Kul va! Du heter möjligen inte Korpi?
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
Olgas furir:

Att det är lite folk på matcherna just nu kan bero på att SHL cupen är helt ointressant. När kvalserien kommer det vara fullt i ladan och Timråsupporters kommer resa land och rike runt för att stötta laget.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
HH:

Jag har varit en trogen läsare av gästboken ett par år och aktiviteten på gästboken brukar minska kraftigt under speluppehållen.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
HH: Gästböcker har det alltid funnits så länge internet varit utvecklat. Att man samlar dem under en och samma community är en annan.
Dina så kallade gästböcker har skrapat ihop 108 inlägg fram till nu ( 18.44). Då undantar jag klubbsidan, eftersom jag inte "got your point" där riktigt. För att jämföra med ett (1) annat forum kan man konstatera att Timrås sida snart har 400 inlägg inom en vecka. För att inte tala om Brynäs ( 1000 inlägg). Känns som att det skiljer sig från de debattforum du gett exempel på. Känns mer som silly season just nu än att skylla på något annat. Dessutom har jag genom åren sett bra mkt mer barnkammare än det som råder på TIKS gästbok just nu. Att man sedan samlar fler klubbar under ett och samma tak gör ju inte möjligheterna mindre för den som vill besöka andra klubbars hemsidor.Är väl också ideén bakom hockeysnack!?
Barnkammare kan uppenbaras på många olika sätt, det är en tolkningsfråga vill jag påstå.

Tur att sidan är frivillig för de som vill besöka den och att den är kostnadsfri (förutom telebolagens avgifter då). Den som inte vill besöker den inte. De som vill det gör det. Det är inte svårare än så.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
108 inlägg var lite väl i underkant. Men med Rinksnack medräknat är det ändå väldigt nära sanningen.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
250kg:
Vart i mitt inlägg står det att jag hade något emot tanken bakom H-S, att samla JUSST, alla klubbar under samma tak, No problems, vad jag menade var att fler Gässtböcker, Typ Kvalserien boken, och slutspelsboken, som jag ser det gör dom att det minskas debatter i respecktive klubbar,,,,rätt logiskt facktisk om du har en brödskiva och ska äta den själv då får du mer än om du ska dela den på fyra, då ämnerna dessutom är det samma, Och kommer tex under kvalet messt handla om kvalet, i respektive kvalklubbs bok, håller du nog med om med att delar man på det så tar dom ut varandra,,,,,

Ps)Fina ord du lärt dig Community vet du vad det är (Ds.
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
HH: Jag vet vad community betyder. Vet du?
Kommentera

Sv: Spåna inför framtiden
250 kg:
Jo jag borde veta vad det betyder, är typ ett samlingsnamn på en massa saker som ligger i det, Typ G-B, ID räknare, Medlems profil, E-Post, är några saker man kan lägga i Community
Kommentera

« · 67065