1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Tröjauktionen

« · 90119 Till forumet


Tröjauktionen
Vill bara klämma in lite info om tröjauktionen som trasslat lite men förhoppningsvis skall fungera framledes.

Ed Ward hade fräckheten att inte bara ta med den tröja som det är brukligt att spelarna får av klubben som minne utan tog även den andra med sig.

Tyvärr är det så.

I övrigt är resterande tröjor under Bullas huvudkudde vilket borde vara garanti för att de skall vara kvar hela auktionen ut.

Målvaktströjan med det lite annorlunda utseendet är en tröja som en gång gjordes för Hodsons räkning men när det inte blev något togs den fram och gjordes om lite när Kapanen kom
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Bärra Littmar:
Så spelarna har bara två tröjor? en helröd och den vita, är till att vara rädd om kläderna då och inte leka så hårt med de anndra pojkarna i sarghörnet,,,,

I övrigt tycker jag din förklaring inte håller pga, att klubben har Ward:s adress och han är rätt supporter kär och skulle säkert förstå om någon förklarade att en tröja var tänkt som auktions föremål...

Känns ju himmla "tryggt" med alla tröjor under "Bullas" kudde,,,
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Bärra Littmar: Då är det bara för Ward att komma hem med den "stulna" tröjan annars kommer jag och hämtar den!! Jag SKA ha den =)))
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Dalan: DEN blir svår att ordna MEN du och actionleif har Ward resp Källarsson-tröjor att shoppa på nätet!
De enda Ward själv inte norpat är de från New Jersey Devils (dock ganska dyra) och Källarssons (billig dessutom) från tryouten i höstas hos New York Rangers!
Vid rätt tillfälle skall jag personligen berätta vart!
Nyfikna??
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Bärra Littmar: Nu har ju iaf inte jag samma ekonomi som dig som kan shoppa Zäta, foppa och sudden tröjor hur du vill =)) Men hur kul kan det vara att ha en Ward tröja där inte TIK loggan är med... =)) Men du får gärna berätta var =)
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Bärra Littmar: Just de ja .. jag är väldigt nyfiken =) kontakta mig gärna
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Är det någon fler som har problem med auktionslänken? Det går fortfarande inte att bjuda över 999 kr på vissa objekt. Please - fixa denna bugg snaras, så man kan bjuda vad man vill. Tack.
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Tror att det fortfarande är vissa problem med auktions sidan .. ibland syns alla tröjor, ibland är några borta ..
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Det går att fynda orginaltröjor fortfarande. Autentiska elitserietröjor!
Jag länkar till auktionen...
Kommentera

Sv: Tröjauktionen
Bärra och Dalan m.fl.: Ed Ward's New Jersey Devil's tröjor (#22 röd + vit 2000/01) finns hos MeiGrey för $350 styck. Det tillkommer frakt (UPS ink försäkring), det blir ytterligare c:a $50-75 så kring 4000:- för en NHL-Eddie-tröja !
Jag pratade med Ed för några dagar sedan och han har tröjor från ALLA lag han spelat i (det är några stycken) utom Devils. Ed spelade endast 4 matcher i Devils så han säger "I was never in the team anyway" men.... om han nu har alla andra så trorjag han att saknar den tröjan, kanske villig att trada mot en TIK #42!
F.ö. mår Ed bra och han bor i en ganska nyinköpt kåk i Michigan och hoppas på fortsatt spel i Europa.
Kommentera

« · 90119