Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Björck borta länge?

407120 · » Till forumet


Sv: Björck borta länge?
JanT: ja det håller ja med dej om, lite klent med 3 juniorer.

ta hem tuulola.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Boström: Värva en ny back! Björck är i dagsläget 7/8:e back i truppen enligt mitt sätt att se på saken. Det bör gå att hitta en ersättare som är bättre. Tycker att det blir lite väl svajigt med 3 juniorer i backbesättningen.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Boström: Kristoffer Bäckström är jäkligt dukitg. Såg han senast i Härnösand förra säsongen när U19 landslaget laget var här uppe på ett läger.
Då lirade Kristoffer back med Mattias Karlsson.

Man såg direkt att de var 2 spelare som kommer att vara fast i A-laget inom 2-3 säsonger.

Bäckström hade en fin blick för spelet och var alltid på rätt plats....
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Lundström 6: okey. ja men då har vi fullt back team..hoppas han e duktig..har ej sett han spela
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Boström: Förra årets A-juniorspelare, Kristoffer Bäckström född -85, är med som ersättare för Jesper Björck på Brynäs träningar
Allt enligt Sundlöv läs länk: www.arbetarbladet.se/GDsport/sports_local_1.php?id=253059&avdelning_1=102&avdelning_2=118&variabel=ISHvinj.gif

MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Kahn: ja håller med dej till viss del..
Men han har ju slutat och tacklas (kuparinen) så han hakar bara motståndaren poch åker efter.. varför kan han inte tacklas mycket för istället?
Och andersson och karlsson är mycket bättre Björk.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Kahn: HUR många backar har vi nu utan björk då?

Casselståhl, sjödin
Kuparinen, Johansson
Sulku, andersson
Karlsson

Vi borde väl då ta upp en till junior från J20 eller?
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Jompe: Sundlöv har en bra inställning. Om Björk ska ersättas så ska det vara en stjärnback, annars så ska vi ge våra unga backtalanger förtroende och istid. Mattias Karlsson är snart klar att träningsmatchas igen och han är bättre än Björk enligt mig. Niklas Andersson kommer att blomma ut. Kristoffer Bäckström finns också att tillgå. Men, jag är ju optimist när det gäller våra egna backprodukter.
Oavsett om "Kupan" blev provocerad eller ej så tycker jag att det var löjligt att börja mata på TIK:aren. Slagsmål hör inte hemma i ES. Det är f-n så mycket mer njutbart att se härliga tacklingar. Det här fjantiga bökandet i hörnet är inget jag försvarar. Varför inte ta utvisningar för spelförstörelse när de står där och putar med rövarna i hörnen?
Sedan tycker jag att man ska sitta kvar hela utvisningen för 2-minutare precis som för 5-minutaren oavsett om det blir mål PP-laget.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Makkan: En skadad back var väl det vi behövde minst av allt just nu. Jag gillar Sundlövs inställning att juniorerna ska ges en chans att ta ansvar, men vi var tunna på backsidan redan innan Björck gick sönder. Diskbråck kan ta lång tid att bli av med, tyvärr. Tuulola ska vi nog inte hoppas på, tyvärr--han lär ha ett guldkantat kontrakt i Schweiz. Skulle det visa sig att Björcks skada håller honom borta från spel så lär det bli aktuellt med förstärkning på backsidan.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Makkan:

Diskbråck kan leda till fortsatta problem, men det är oftast om man inte låter det läka riktigt. Diskbråck kan även leda till att ryggen blir starkare, inte svagare. Vila i upp till fyra månader om man inte utfört en operation brukar vara vanlig och under den tiden brukar man bli strängeligen förbjuden att på något sätt belasta ryggen.

Det värsta med då man har diskbråck är för övrigt inte smärtan i ryggen eller den smärta som strålar ner i benet, utan att ha en del av foten helt avdomnad i fyra månader är en verkligt obehaglig känsla.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Gusten:

Nack och ryggskador brukar vara svåra att bli av med, och speciellt då diskbråck.
Hoppas att vi ersätter Björck inom kort.
Drömmen skulle vara att få hit Mr Tuulola.
Det skulle sitta som en smäck.
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
Gusten: Du tog orden ur min mun, jag skulle vilja se vilken min Sundlöv hade när han gav det uttalandet :-)
Kommentera

Sv: Björck borta länge?
lindberg:

"- Vi håller ögonen öppna. Det händer alltid saker under försäsongen, med spelare som inte trivs i sina klubbar."

Kan detta uttalande av Sundlöv ha med Tuulola att göra? *hoppas*
Kommentera

Björck borta länge?
Enligt artikel i dagens GD kan Jesper Björcks skada hålla honom borta i allt från 3 veckor till hela säsongen. Mattias Karlsson och Niklas Andersson förväntas fylla luckan enligt Sundlöv.
Kommentera

407120 · »