Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Brynäs IF-Djurgårdens IF

« · 294591 Till forumet


Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Rättvis brynässeger men man borde avgjort tidigare på alla klara målchanser. Jag tror Djurgården snart har en annan förstemålvakt. Bjurling såg hur osäker ut som helst.
Det första man springer på i biljettkön utanför Gavlerinken är en gävlebo som förklarar att "vinner inte Brynäs idag då går jag inget mer". Är det konstigt att klubben knäar?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Lilljanne: Vad ska man säga om alla dess "fans" ja menar ok om man är negativ i bland.....gud vet att jag kan vara det...men det måste ju finnas nån gräns på hur jävla patetisk man får vara. Tjommen du refererar till och tomten i GD....Herregud....fyfaaan...nee..sataaan..usch...joo..det är ju pinsamt....näää godnatt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Gusten: Det finns bra fans i Gävle! Se bara på oss i FylleFemman eller BT överhuvudtaget. Låt oss fokusera på det i stälet. Det gäller att inse att det är ett priviliegum att ha ett elitserielag i stan. Nu kämpar vi på mot fler poäng.

-HF
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
HF: Jag tvivlar absolut inte på att det finns bra fans som ni....utan jag reagerade bara på "puckon" som han i GD och snubben som Lilljanne refererar till i inlägget nedan. Skit samma om vissa fjantar ger upp...det är bara att hoppas att vi finner nya fans runt om i landet...skönt hur som helst med en 3-poängare ikväll
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Gusten: Ja idioter finner man i alla föreningar som kallar sig "fans"


4800 i publik var lite klent tycker jag även om det såg ut att vara mer....men det var mycket bra tryck och stämning periodvis och det är ju oerhört ovanligt i Gavlerinken.
Om muppen som sköter musiken hade lite mer känsla för när man ska ösa på musik å så vore det än bättre för hur jävla smart är det att dunka på någon Hits for kids låt när klacken och stora delar av övriga publiken klappar och sjunger ??? Ja vill man snabbt ta död på stämningen är de oerhört duktigt gjort av mupp fan som har sveriges sämsta musiksmak (är han/hon 13-14år ???)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
micke: Rodrigues gick ju inte att missa. Han hördes runt hela rinkside. Meningen var att jag och djurgårdens Arthur Dent skulle träffa honom efter matchen över en öl men ryktet säger att han var alldeles för packad till slut. ;)

Lite från matchen då: Förstalinen var en besvikelse. Miettinen jobbade på men både Soling och Anger såg bleka ut. Andrakedjan var bra matchen igenom; Malmström jobbade bra, Lind blir en enorm tillgång i vinter och Molin gick att känna igen. Tredjekedjan stod för ett stort arbete. Nylander är smått hopplös att få tag på längs sargen men så fort han kommer ut på öppen is så börjar han vingla. ;) Fjärdekedjan fick inte särskilt mycket istid men J. Johansson visade att han vill vara med och Rönnqvist visade vägen ett par gånger genom att gå rakt på mål. Jag kan inte minnas sist jag såg en brynäsare göra det...
På backsidan såg det stabilt ut rakt igenom, med vissa frågetecken för Jesper Björck som såg osäker ut emellanåt. Å andra sidan visade han sig ha känsliga handleder då han vid ett par tillfällen la sig ner, tog pucken med handen, handpassade under sig själv, reste sig och slog bort den.
Korhonen bra i målet. Vaken, alert, ställer inte till en massa onödigt. Å andra sidan har jag ett svagt minne av att jag tyckte så om Ram efter ett par matcher förra året med...

Bäst igår:
Jag: "Björn Danielsson hör inte hemma i Brynäströjan!"
Tomte på krogtoaletten: "Men det gör du va?"
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Ford Prefect: Tycker visserligen att Soling jobbade på bra hela tiden, men det släpper nog för denna formation, hoppas jag...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Ford Prefect: Måste motvilligt erkänna att jag däckade en stund efter Bolibompa igår, riktiga juniortakter av mig.Men idag mår jag prima!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF
Det var på alla sätt en rolig match igår. Tror som jag tidigare sagt att Malmström kommer att bli årets utropstecken bland nyförvärven. Men han får nog sluta med sin målgest annars är det risk för hjärnskakning. Inte nyttigt att med full fart nicka plexiglaset för många gånger.
Kommentera

« · 294591