Brynäs IF

722762 inlägg · 7954 ämnen

brynäs vs colorado



brynäs vs colorado
jaha
själv ska man ju på bif- colorado!
colorado är i och för sig mitt favorit lag i nhl men jag hoppas bif gör mos av c så att nhl proffsen lär sig vilket världensbästa lag
är!
vad tror ni det blir i matchen då?
Kommentera

Sv: brynäs vs colorado
Beror på hur seriöst Avs tar matchen, skulle det gälla mycket så skulle en tvåsiffrig Colorado seger inte vara omöjlig trots att inte har kvar Bourque... men nu är det en träningsmatch o det kan gå åt vilket håll som helst, men jag tippar 6-2 till Avs...
Kommentera

Sv: brynäs vs colorado
Det man måste ha i tanken här är att Avs börjar sin isträning i samband med denna turnering och de har dessutom spelat match dagen innan och kan därför vara lite trötta. Det är också skillnad på storlek på rinken att ta med i beaktande.
Med dessa förutsättningar så tror jag att Brynäs kan ge Avs en match men vinnar instinkten som är så typisk för NHL och ofta saknas i Sverige kommer att fälla avgörandet i matchen. Jag tror dock inte Avs vinner med mer är 2 mål.
Kommentera

Sv: brynäs vs colorado
Apropå vinnarinstinkten, så tycker jag att Brynäs faktiskt har uppträtt utan någon sådan, inte bara i serien utan även i slutspelet de senaste åren. Ok, Brynäs ska spela hockey, men för den skull skadar det ju inte att ge det lilla extra i varje situation, kämpa när det verkar lönlöst, skapa positiva trender coh höja sitt eget och lagets självförtroende och skapa respekt hos motståndarna, publik och media. Jag tycker mycket av den instinkten har saknats och jag hoppas att Brynäs kan hitta den någonstan, för då kan våra gubbar nå långt i serien och slutspelet. Johan Lindström var ju en sådan som gav allt och visade att det kan löna sig att kämpa. Jag saknar honom trots allt redan nu, man han kommer väl tillbaks om nå't år, inbiten Brynäsare som han är.

Apropå BIF-COL så är det ju bara att jämföra spelare för spelare och se att det nog blir en Colorado seger, trots att Brynäs då har haft en längre försäsong med fler ispass.
Kommentera

Sv: brynäs vs colorado
Håller med dig Lindström är en spelare som Brynäs verkligen kommer sakna men man får väl hoppas att några av nyförvärven kan ta över hans roll T.ex Rehnberg eller Soling de har ju fyskien till det.
Kommentera

« · 2884