Brynäs IF

724873 inlägg · 7959 ämnen

Insamlingen

245225 · » Till forumet


Sv: Insamlingen
Lilljanne: Pengarna ska ga till en sak och inget annat--forstarkning av truppen. Jag hoppas pengar kan trilla in under varen sa att vi faktiskt kan leverera ett ordentligt kapital till Brynas IF infor nasta sasong. Tva saker: For det forsta kommer insamlingen inte att kunna bestamma om pengarna ska anvandas till en vansterback eller hogerforward. De besluten maste ligga hos klubben. For det andra: jo, det ar sant att det finns en massa hal att stoppa kosingen i, just darfor ar det viktigt att pengarna gar till at stodja spelarvarvningar och inget annat. Klubben kommer at ha stor respekt for pengar som medlemmar samlar ihop for att stodja en forstarkning av truppen, ingen tvekan om den saken. Det ar en sak om ett foretag gar in med ett par hundra tusen och en helt annan om ett gang medlemmar satsar egna pengar till det.
Kommentera

Sv: Insamlingen
Läste att Robert Wells (ni vet, pianoliraren med hockeyfrilla) skulle hålla en konsert där alla intäkter gick till sitt favoritlag (Falkenberg, Falköping eller nåt). När får vi se Ledin och di Leva göra samma sak för Brynäs? Regina Lund kan också va med på ett hörn. Minns nån när hon och (ja, va f-n heter han då) hade en Brynäsvecka i riksradion? Det var bättre förr!
Kommentera

Sv: Insamlingen
Jompe: Låt pengarna gå som signingbonus till nån kanonlirare. Westlund får en mille rakt av i samma ögonblick han sätter pennan på kontraktet. Eller spara pengarna till en sen toppförstärkning i januari nästa år. Det måste finnas massor med hål att stoppa kosingen i.
Kommentera

Sv: Insamlingen
Kessler: Tack! Jag vet inte riktigt vad malet bor vara. Grejen med nyforvarv ar att det finns ingen transfer-fee, utan den nya spelaren satts helt enkelt upp pa klubbens lonekonto. Pengarna far alltsa ga in pa klubbens lonekonto. Jag har en id'e om att utmana sponsorerna ocksa, att de far matcha det belopp som medlemmarna samlar ihop. Jag har fatt manga signaler pa att intresset ar stort, sa det ska bli kul nar vi antligen kommer igang.

Vi har arrangerat det sa, att antingen Brynas revisor eller nagon person med koppling till Brynas organisation far se kontoutdragen en gang i manaden, sa att ingen tror att pengarna gar till nagot annat an till Brynas.

Det kommer mer info i borjan av nasta vecka!
Kommentera

Sv: Insamlingen
Jompe: Strålande jobb boys. Ska bli kul och se hur mycket vi kan skrapa ihop. Vad är målet? Att finansiera ett nyförvärv?
Kommentera

Insamlingen
Insamlingen ar nu i princip klar for att dras igang. Vi kommer att starta den officiellt kring den 25 mars. Det jobb som aterstar ar mest mindre teknikaliteter (ni anar inte...), jobb med hemsida och sant. Huss och jag aterkommer alltsa om drygt en vecka med detaljer om hur det hela ar organiserat, hemsideadresser och annat.
Kommentera

245225 · »