Brynäs IF

724808 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2741557

Sv: A propósito de nada
lapad: Första 5 matcherna hade vi släppt in 15 mål och gjort 28 på (3 bakåt i snitt alltså). Första 6 (alltså en match till) hade vi 17 bakåt och 34 framåt (2.8333 bakåt).

Så inte riktigt 4 i snitt/match men 3 är mycket det också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverberg är bättre än vad man vågat hoppats.
Visst hade man vissa förväntningar men de är infriade och lite till.

Djoos kan få problem att bli rankad både etta och två av våra backar och lyckas han med det då kommer han att vara lysande.
Vilken skillnad på backsidan det är denna säsong nu petas den som är minst bra i konkurrensen tidigare fick de som var minst dåliga spela.

Jag kände på mig att Trivigno skulle kunna lyckas bra som en spelare i tredje eller fjärdekedja efter att googlat runt och läst om honom men att han skulle vara såhär bra det trodde jag inte.

Något har hänt i år frågan är vad, såhär i början på säsongen så ser de flesta ut att utvecklas åt det positiva hållet,tidigare år vi låg i SHL så floppade de flesta nyförvärven,nu ser tom Ohlsson bättre ut än förväntat.
Är det våra tränares förtjänst eller har övriga spelare tagit rygg på spelare som Silfverberg och Larsson som förmodligen har höga krav även på träningen.
Nu är det fortfarande tidigt på säsongen men det ser ljust ut vad gäller våra möjligheter att hänga kvar och att slippa bli indragna i den absoluta botten striden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Någon som lagt märke till att Söderström har mer guldig färg på sitt namn på ryggen än resterande (gula).
Och nån som vet varför?
Kommentera