Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Jag är tillbaka- på Huges sida

156659 · » Till forumet


Sv: Jag är tillbaka- på Huges sida
claesw: Vilka krav ställer du själv på föreningen? Du sågar ju alla andra när dom kommer med förslag som dom själva tycker är konkreta och bra, bara för att du och vissa andra inte gillar förslagen så betyder inte det att dom är dåliga!
Kommentera

Sv: Jag är tillbaka- på Huges sida
Cusken:
Haha, det känns bra med lite balans. Observera dock att jag ABSOLUT inte är sosse... Dessutom har min fru simmat hem åtskilliga SM-guld så nog fan tycker även jag att man ska kunna ställa krav. Men det får inte bli ogrundat och utan att komma med konkreta, sunda idee'r på vad som skulle kunna göra det bättre.
Kommentera

Sv: Jag är tillbaka- på Huges sida
claesw: Oväntat. Jag är också snart tillbaka.
Kommentera

Sv: Jag är tillbaka- på Huges sida
claesw: Skrattade högt åt Dina befriande inlägg. Du säger exakt vad jag har försökt säga i flera dagar nu--vi måste bort från domedagsstämningen. Tror inte det vänder i kväll--FBK borta är väl det svåraste uppdraget man kan få i ES just nu--men under de kommande veckorna tror jag vi kommer att få se riktigt bra hockey. Om gordos teori angående Esko är riktig så ska det nu finnas mer harmoni i laget eftersom de spelar som de alltid spelat. Och när sen kamikazegänget från Ängelholm injicerat mod och d***ar anamma i gubbarna så kan det förhoppninsgvis vända. De långsiktiga problemen har inte försvunnit, förstås, men dem tar vi oss an i en mer långsiktig strategi.
Kommentera

Jag är tillbaka- på Huges sida
Nu räcker det, djävla lipsillar på denna sida. Håller med Huge om att det är ett förbannat klagande- ge nya tränartrion åtminstone 5 matcher innan "de hängs" tillsammans med Sportkommiten.
Kommentera

156659 · »