Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Jamie Ram

« · 246401 Till forumet


Jamie Ram
Jamie Ram räddade brynäs på straffarna han äger eller vad tycker ni skriv i min gästbok vad ni tycker
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Lite info ang sportchefen.Eftersom det är bekräftat att den tänkte killen tackat nej och ingen lösning kommer att hittas kan jag berätta att namnet var Anders "masken" Carlsson.Verkligen synd men det gläder väl alltid LIF´s GB.Lösningen nu blir förmodligen en tillfällig variant (Bäckis morsa?)till nästa år,då en nu spelande back med #7 på ryggen skall ta över,utan att nämna nåra namn.

Sen kan jag uppmana alla medlemmar att gå på årsmötet,styrelsen kommer inte att ge upp sina platser frivilligt,vilket är ett krav från sponsorer.
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Sylf: Och du tror att folk sluter upp på Årsmötet, när de inte ens kom till Gavlerinken igår....
Kommentera

Sv: Jamie Ram
boldten: Ja det var hemskt att se så många tomma sittplarser! Hoppas det hade någon konstig anledning och att Gavlerinken fylls på söndag!

Spelet måste upp ett snäpp när vi tar oss från vår egen zon till anfallszon! I anfallszon så funkar det ok med mycket krigande och hyffsat spel!
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Tomas HOCKEY: Jo, nog var de gansk hyfsade i anfallszon. Men så fort de slutade att styra spelet låg de risigt till...
Funderar starkt på att åka upp på söndag, trots att jag sitter lite tajt till...
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Tomas HOCKEY: Johansson och Sjodda brukar kunna sla tvazonspass och skapa snabba spelvandningar. Antar att det inte var mycket av den varan igar?
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Jompe: Jag räknade i alla fall till EN sådan passning! Vi måste vara mycket mera organiserade när vi transporterar puck! Ska man dunka in pucken i anfallzon så ska det vara med en tanke bakom! Det måste komma två hungriga forwards för att erövra pucken då!
Kommentera

Sv: Jamie Ram
boldten: Att kika på hockey är aldrig fel :)
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Sylf: Haller helt med Dig att Masken hade varit kanonbra. Precis den sortens person man ville se som sportchef. Han har ju redan visat vad han kan i det jobbet i Leksand.

Sa nu far vi alltsa en provisorisk losning och sen Sjodda... Inte precis den losning man hoppats pa, det kanns lite som om berget fodde en mus (detta inte sagt om Sjodda som person som jag hogaktar som spelare). Efter diskussioner har och i media om Stefan Persson, Virus och andra mycket bra namn kan man inte komma ifran kanslan att detta var nagot av en antiklimax. Hur bra blir Sjodda som sportchef? Det kan kanske fungera bra, men finns det en risk att han varit for lange i klubben for att kunna ta den nya och hoga profil som en sportchef maste ta?
Kommentera

Sv: Jamie Ram
Tomas HOCKEY: Helt ratt. Det allra basta ar en snabb, oppnande tvazonspassning. Kan man inte sla den far man sla en kortare passning upp i banan. Kan man inte det far man transportera pucken. Jag blir precis lika arg som Du nar man chippar in i anfallszon och sen inte gor nagot, eller aker och byter...
Kommentera

« · 246401