Brynäs IF

724873 inlägg · 7959 ämnen

Lill-Honken

« · 254534 Till forumet


Lill-Honken
Arbetarbladet idag sondag:
"Brynäs var mycket nära att få hem målvakten Honken Holmqvist. Brynäs hade fått en storsponsor, med öronmärkta pengar, för att köpa hem Honken. Tyvärr gick affären inte i lås då Honken draftades av New York Rangers till Minnesota North Stars. Men förhandlingarna var långt framåtskridna.
- Vi var två timmar från att få Honkens namn på kontraktet. Det kändes inte bra, säger Brynäs ordförande Roland Henning."
Kommentera

Sv: Lill-Honken
Jompe: Nej, nej! Honom ville vi ju ha.... Hoppas storsponsorn vill lägga pengarna på någon/några andra spelare istället.
Kommentera

Sv: Lill-Honken
boldten: Nä nä nä!!! Inte några andra spelare. Låt dessa pengar vara innestående tills Honken blir aktuell igen.
Jag måste bara säga att jag HATAR NHL. Dom tar alla bra spelare i från elitserien utan att betala ett skit (jag räknar inte med den där struntsumman som alla lag får dela på). Det borde vara som i Fotbollen att om de vill ha en spelare får de vara berädda på att lägga upp ett antal miljoner.
Kommentera

Sv: Lill-Honken
KungMartin: Fast till nästa säsong är Brynsä ju i behov av några bra spelare, eller? Och visst vore det bra om NHL betalade lite mera för de spelare de tar till NHL. Fast jag vet inte om vi har någon spelare idag som skulle kunna ge miljoner om NHL-lagen var tvungna att betala för sig...
Kommentera

Sv: Lill-Honken
boldten: Jo Brynäs är i behov av bra spelare, det jag menar är att det inte får bli en situation där Brynäs går miste om Honken på grund av pengar.
Jag tror att Anger, Soling och kanske någon av juniorerna skulle kunna dra in några miljoner. Men man får hoppas att båda dom går en lång framgångsrik Brynäs karriär till mötes.
Kommentera

Sv: Lill-Honken
KungMartin: Det är helt sant. Men är det nu saker som händer i kulisserna, så kanske man även tänker till angående hur man sköter sina sponsorer. Och då kanske man får flera som vill satsa pengar även nästa år.
Kommentera

Sv: Lill-Honken
HAn blev TRADAD inte DRAFTAD
Kommentera

« · 254534