Brynäs IF

725423 inlägg · 7959 ämnen

Lindström

« · 74041 Till forumet


Lindström
VaFan då...
Johan Lindström till Djurgården!?
Ska man behöva hata den man tidigare älskade?
Kommentera

Sv: Lindström
PAZ:
Var har du fått reda på det någonstans?
Kommentera

Sv: Lindström
PappersExpressen
Kommentera

Sv: Lindström
Thomas Malquist skriver:
Om några dagar skriver Johan Lindström, 27, på för Djurgården.
Brynäs förre tuffing lockas till Djurgården av ett enda skäl, som torped.
I vinter har Johan spelat i tyska ligan för Iserlohn.
Johan är en riktig bamsing, 186cm 92kg tung och bör passa perfekt som torped i nästa års upplaga av Djurgården
Kommentera

Sv: Lindström
Esko fram med plånboken!
Större Brynäshjärta har vi inte sett på år och dag. Vilken kämpe!
Men i DIF, va fan...
Kommentera

Sv: Lindström
Djurgården är duktiga på att scouta, om det är sant så är det bara att önska Lindström lycka till i dom matcher när Skansen inte möter Brynäs.
Kommentera

Sv: Lindström
Vilken jävla skandal om Lindström skriver på för Aporna FAAAAAN!
Kommentera

Sv: Lindström
Om detta är sant så är det ju en katastrof av sportkommite´n igen.Det är exakt såna spelare som Lindström som behövs i BIF.Såna med lite jävlaranamma och dessutom stort Brynäshjärta.Han lämnade ju klubben för att han tyckte att han fick för lite istid,inte för att han inte trivdes eller så.Va fan ska dom värva för jävla muppar egentligen ?
Kommentera

Sv: Lindström
Ska man vara riktigt ärlig så har ju Lindström en usel säsong i Iserlhon bakom sig, han stack dit för att han ville vara stjärna i förstafemman. Blev han det? Näe. Låt DIF plocka honom, de kan ju kanske göra en Kösa av han men chansen tror jag är ganska liten. Tar hellre Markus Matthiasson alla dagar i veckan och två på söndagar. Även han har Brynäshjärta....
Kommentera

Sv: Lindström
Båda vore inte fel.....
Kommentera

Sv: Lindström
Nej båda vore helt ok!! samt att man kunnde försöka med micke johansson i AIK
Kommentera

Sv: Lindström
Jag tror att Lindström kommer att lyckas alldeles utmärkt hos Skansen och som torped, med undantag för den här säsongen så har DIF jävligt bra koll på vilka spelare dom tar till klubben.Han lär väl få spela i 3 kronor också, man brukar ju få göra det när man spelar i DIF.
Kommentera

Sv: Lindström
Fan va skönt att slippa det där pubertetagressionsfenomenet i BIF. Sorry DIF, ni är blåsta.........
Kommentera

Sv: Lindström
Ursäkta en yngling, men det är väl inte så att Lindström valt Skansen före BIF? BIF förnyade inte kontraktet med honom för några år sedan. Just nu spelar han i tyska ligan och har av allt att döma fått ett intressant bud från Skansen. Han har då att välja mellan att eventuellt fortsätta i Tyskland eller att spela i DIF, och han kommer kanske att välja det senare. BFD, som amerikanerna säger, Big Fucking Deal. Vi måste lära oss att sluta morra så fort en tidigare BIF-spelare skriver kontrakt med någon annan klubb än BIF, framför allt om inte BIF visat sig intresserat av spelaren. Det ligger liksom i sakens natur. Har full förståelse för att Lindström väljer Skansen före en medioker tysk klubb. Att BIF inte tycks vilja ha honom kan ju faktiskt bero på att man inte tycker att han passar in i det lag man nu håller på att bygga.

Alltså--håll skjortorna på ett tag till, gubbar och gummor.
Kommentera

Sv: Lindström
jompe:
Å andra sidan har många saknat den där lilla extra fightergnistan i vinterns mörka stunder...
Det behövs en eller ett par Huss/Lindström-typer i laget för att kunna vinna SM-guld!
Kommentera

Sv: Lindström
Är det förresten någon förutom PAZ som har läst det som tydligen står i Expressen? Märkligt tyst om det, t.ex ingen nämner det på DIF:s forum dif.net.
Kommentera

Sv: Lindström
Micke:
Jag var också tveksam, så jag m@ilade Keb Eriksson och frågade ifall han visste något och han berättade att han också läst artikeln av Psycho Malmqvist.
Kommentera

Sv: Lindström
Oki. Det visar väl bara hur populär x-pressen är nuförtiden :)
Kommentera

Sv: Lindström
Hoppas den som kallade SPORTKOMITTEN grejar hit Johan Lingström och Mattiasson.Det är väl såna spelare man ska ha i sitt lag eller?
Måste ju vara bättre med dom som verkar ha hjärta för klubben än att ha en finsk hockeyhora.Dom har tagit hem så mycket floppar tidigare när dom har värvat.Men det blir väl lika som med Wahlberg när han kom hem.fanns inget intresse.Men nu är dom så taij på honom.
Men är kanske bättre att skicka honom till Djurgården.Sen behöver Brynäs såna spelare som honom också.Tack för mig och hoppas ni har synpungter på det jag skrivit.
Kommentera

Sv: Lindström
Ingen lovande artikel i tidningen idag (GD) angående Lindström. "Brynäs hörde av sig senast i januari så de är inte intresserade" Lindström hoppas dock ha klart med en ny klubb nästa vecka....dif ryktet kanske inte är helt taget ur luften.
Kommentera

Sv: Lindström
Vad menar du js? Vem var det som kallade "SPORTKOMITTEN" och vem är den "Lingström" han ska greja hit? Finsk hockeyhora? Du menar killar som Luovi, Pekkala, Tuulola, Kivelä och Nokelainen? Vad du menar du om Wahlberg? Behöver vi sådana killar och ska värva honom eller skicka han till Djurgården? Kan BIF skicka han han till Djurgården? Många frågor men ingen synpung eller hängpung...
Kommentera

Sv: Lindström
Nu får ni besanna er om Lindström, är det inte FÖRSTÄRKNINGAR vi pratar om. Då ska vi inte ta tillbaks Lindström.
Spelare av hans sort finns det många av.
Vi behöver spelare som klarar av att åka skridskor hela tiden i högt tempo, typ Stefan Pettersson i L-köping. Eller Hannula MIF som vissa har nämt förut och dessa spelare ska vara målfarliga också. Hassinen i Tappara är den perfekta spelaren för oss, han är ettrigare en en rpissmyra i sargjobbet, han ska bara vara först ut med pucken även fast han är 5:a in.
Lindström tillhör knappast den kategorin spelare, som skulle lyfta vårat spel. Tyvärr.
Kommentera

Sv: Lindström
wesleyjah:
Du underskattar Lindströms förmåga att tvinga igång trötta och mätta Brynäsare. Han är en djävul på att ilskna till när det som bäst behövs! Inte direkt ett överflöd av det i laget i vinter?
Han tillhör den där viktiga kategorin spelare som i "det tysta" vinner matcher: Melker, Tuulola, Huss osv.
Det finns plats för Hannula också...
Kommentera

Sv: Lindström
vem har sagt att hanula ska gå till brynäs? har inte hört ett skit om de. är han påväg????
Kommentera

Sv: Lindström
Vad skulle Hannula till BIF och göra ? han är ju Stockholmare och redan varit ute i landet och spelat.Det mest troliga är väl att han hamnar i DIF till slut,dom verkar ju vara ute med stora håven och dessutom betalar marknadsmässiga löner.
Kommentera

Sv: Lindström
Tjena du verkar inte var så värst på läst när de gäller hockey!!! Tommy Melkersson , Anders Huss har båda lagt av med hockey!!!!! Marko Tuuola stack från Brynäs för att då pröjsade för dåligt tycke Marko och dom fixade inte nåt jobb åt Markos tjej!!!!
Kommentera

Sv: Lindström
Tja, nu ska man behöva läsa drapor om Lindström vara eller icke vara i Brynäs. Det finns mängder av nostalgi personer på de´nna sida. Ingen vinner något med nostalgi utan med kunskap. Johan passar utmärkt in i DIF´s s k torpedhockey, i sig en finare omskrivning av kvalificerad raggarhockey. Där får han fara fram och, fram och åter och smälla på. Det är han bra på, men själva spelet lämnar mycket i övrigt att önska.

Gode Gud lov och tack att Wahlberg gick till Kassel. Nu kan vi väl lämna det namnet därhän och lika gott var väl det. När han sedan varvar ner i Gävle finns väl Hille/åbyggeby att tillgå.
Kommentera

Sv: Lindström
Tor Karlström :
det gordo menade med dessa herrar(melker, huss & tuulola) var som han just skrev, dom - " tillhör den där viktiga kategorin spelare som i "det tysta" vinner matcher ".

För övrigt så gissar jag på att "på läst" är det samma som svenska språkets ord "påläst" och inte syftar på en del av nedre människokroppen - foten :)
Kommentera

Sv: Lindström
Det är bara att konstatera att Herr(?) Gordo har drabbats av mental trötthet
Kommentera

Sv: Lindström
Då var det helt klart med Lindström i Djurgården.
(Hockeymagasinet)
Kommentera

Sv: Lindström
Om Dif får Anders Huss att snöra på sig skridskorna också, har de värvat hela Brynäs (bespottade) tredjekedja från 99, ni minns den som var största orsaken till att Brynäs skulle vara chanslösa mot Modo i finalen. Peter Nylander nästa värvning? Jag tycker mig minnas vissa djurgårdare yra om att man alltid leder utvecklingen. I mina ögon har de helt tappat sin profil över de tre senaste åren.
Kommentera

Sv: Lindström
asså ni tycker Lindström är bra! han är inte så bra, gör aldrig poäng, hans femma blev alltid tillbakadragen i brynäs 99.
visar sig aldrig!
Kommentera

« · 74041