Brynäs IF

724923 inlägg · 7959 ämnen

Nya Brynäs!

« · 218703 Till forumet


Nya Brynäs!
PS: Vi kan faan inte kvar "skrattmatch" som trådnamn; en förolämpning mot allt som i varje fall jag står för. Föreslår att nya inlägg svarar på tråden "Nya Brynäs" med förhoppningen att detta kanske ska locka fram den lilla optimism som kanske trots allt finns kvar innerst inne hos er alla, och den konstruktivitet som jag vet att väldigt många av er har!

Alltså--Nya Brynäs! Hur ska föreningen se ut, vem ska leda den, vilka spe spela i den, vad ska medlemmarnas uppgift göra,vilka nya sponsorer ska vi locka till oss (och hur!). Fire away!
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
DET JAG KAN LOVA ÄR ATT VI SKA KÄMPA PÅ TORSDAG säger Gunnar Persson till Brynäs hemsida! Precis så står det med stora bokstäver!
hmmmmmmmmmmm


Men jag kan inte gräva ner mig längre, det går inte! Har ställt in mig på en KS plats nu , trots att jag trodde att vi skulle ordna så att vi slapp det!


Men nu är det bara till att kriga! Det är viktigt för Brynäs att få med sig några segrar här på slut tampen till KS! Så att killarna känner att FAN VI KAN OXÅ VINNA!!!

JÄVLAR VI SKA KÄMPA DÄR NERE I DET FÖRBANNADE KS TRÄSKET!
JAG KOMMER I ALLA FALL I GAVLERINKEN!!!
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Tomas HOCKEY: Du menar "kommer till Gavlerinken", väl? Nåt annat vore väl otänkbart med tanke på spelet.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Lilljanne: Ha ha,den var bra. Finns det nån som kommit i Gavlerinken i år så har han böjelser jag inte trodde fanns.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Lilljanne: Klockrent. Jag gjorde samma reflektion, men visste inte riktigt hur jag skulle formulera saken.

Till Sylf: Tja, vad säger man?
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Lilljanne: Ha ha du har så rätt min gode man! he he!
nu går jag och lägger mig :)

.NOT.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Tittade lite på statistiken från förra året. Timrå hade i ES ung. lika dålig PP% som Brynäs har i år. I kvalserien ökade % med det dubbla från c:a 12% till 26% vilket gjorde att de i kvalserien blev bäst i PP. Kanske säger det nåt om skillnaden mellan ES och KS. Timrå (och säkert alla andra lag genom tiderna) var dock mycket bättre än årets Brynäs i BP.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Igor: Jag tror BIF har sämst statistik i modern tid i BP-spelet. Ett av många bottenrekord vi satt i år.

Om inte supportrarna kan ta fram förslag på styrelsemedlemmar till den nya styrelsen, och dessutom driva på i frågan, kan vi glömma alla tankar på förnyelse. Det kanske är föreningens förbannelse: allt för många brinnande brynäshjärtan finns på för långt avstånd från klubben. Det är förmodligen därför årsmötena har så få besökare och kanske därför alltför många dilettanter tillåts husera fritt i föreningen. Jag undrar om alla vi brynäsare i mellansverige kan sätta ihop en kompetent styrelse och driva föreningen på distans? Det verkar vara enklare att få ihop en brynässtyrelse av stockholmare än gävlebor. Ni får gärna bevisa motsatsen.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Lilljanne: Nu blir nog Gävleborna arga på dig ;-)
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Tomas HOCKEY: Tycker dom att det är så dax att börja kämpa nu? Har dom inte gjort det förut då? Jag tycker att sådant här snack känns igen från ett flertal tillfällen under säsongen. Och tyvärr känns det därför inte trovärdigt längre. Man måste kämpa i varje match under en hel säsong!!!
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
65 Selander: Exakt--det är positivt tänkande som gäller. KS blir ingen picknick, men vi bör absolut klara den. Sen måste lagbygge och organisationsförändring komma igång. Jag vet inte hur mycket av lagbygge man kan göra om man kommer från KS, men målet vara att återskapa Brynäs IF som ledande hockeyförening.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Anneli S: Jo det kan vi nog alla hålla med om att man måste kämpa varje match! Men det som var fruktansvärt jobbigt att se från läktarplats var Brynäs spel! dvs det fanns inget spel! Så jäkla lamt och omständigt trodde jag aldrig att jag skulle få se Brynäs spela!

Timrå spelade på 70 % av sin förmåga! Dom behövde inte ta fram mera i den andra och tredje perioden! Dom låg bara och bevakade sin ledning i slutet och det fanns inte ett enda dugg som Brynäs kunde göra åt det, och det var bland det jobbigaste jag sett!


But (engelska) för att citera ett arsle ;) så blir KS jobbigt! Där finns det noll logik och mycket lite säger att ett elitserie lag som Brynäs ska spöa dom andra KS lagen!

Men det måste vi tror på! Jag gör det! Jag vägrar tro något annat!
Samma gäller för killarna. Spelar dom det spel som Brynäs lyckats med några matcher i år så är det inga problem! Men det måste plockas fram och VISAS.
Kommentera

Sv: Nya Brynäs!
Tomas HOCKEY: Hmmm. Har snackat med mina jobbarkompisar nu på morgonen. Bajen var supertaggade igår. Vände 0-3 till 6-3. Vad du säger om Timråmatchen stämmer till punkt och pricka på DIF - matchen.

Bara gubbarna slappnar av och spelar ut tror jag motståndarna i KS (om vi mot förmodan hamnar där) kommer att få det svårt.

Problemet är inte brist på talang utan brist på självförtroende.
Kommentera

« · 218703