Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Nya laget ?

« · 982049 Till forumet


Sv: Nya laget ?
JanT: Nu kan man dessutom bjuda på Brynäsarnas idolkort:-)
Kommentera

Sv: Nya laget ?
sylf: :-)))

En tröst är ju att man från och med nästa säsong kan ta cykeln till Lakerdome (läs: Växjö ishall från 1968) och titta på vårt kära BIF!!

Fan vet om inte Wahlberg snörar på sig grillorna och Cassel gör comeback i så fall, hela GGIK-maffian komplett!
Kommentera

Sv: Nya laget ?
JanT: Kanske till å med Vikegård gör comeback??
Kommentera

Sv: Nya laget ?
JanT: Är Lakers kvar då, tror nog de får ställa in betalningarna snart ;-)
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Bissett19:
Jag menade bara att det är trist med landslagsuppehåll
Kommentera

Sv: Nya laget ?
spud: Kommer Gunnar Svensson från Västerbotten?
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Huss: Nej övik. men krisse gör det.
Kommentera

Sv: Nya laget ?
spud: just, men det var Gunnar Svensson som uttalade att Berglund ville stanna i Norrland, dvs GS definition av Norrland (geografiskt norr om Dalälven typ) är den intressanta inte Berglunds.
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Huss: Haha, men om krisse vill stanna i norrland så är det ju hans definition som gäller, det är ju han som kommer välja. Och hur det geografiska området faktiskt ser ut spelar ingen roll. Ingen från norra sverige ser Norrland under Sundsvall.

På vilket sätt har ni några som helst likheter med norra sverige? Ni har närmare till malmö än till kiruna. Ert klimat är ung detsamma som stockholm.. Så från de norra delarna av sverige ses ni knappast som en del av schablonen norrland.

Sen att krisse mkt kan väljer er ändå men inte är det då för att han vill stanna i norrland, men mitt tips är att han stannar i löven
Kommentera

Sv: Nya laget ?
spud: suck..
Det vi har diskuterat är Gunnar Svenssons uttalande om att det är Norrland som gäller för Berglund. Alltså, Berglund kan ha vilken definition som helst då det är Svenssons uttalande. Berglund kan ha sagt att norrlandslagen Luleå, SAIK och Löven men även Skånelaget Brynäs är intressanta till Svensson men när Svensson uttalar sig i media så talar han rikssvenska dvs Norrland= norr om Dalälven.
Var han hamnar? Ja, det lär tiden få utvisa. Men nog borde väl en sådan talang ändå söka sig till Elitserien (om inte Löven går upp dvs.).
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Huss: Berglund har redan nobbat lagen söder om Norrland, t.ex Frölunda, SSK, Djurgården... Men han har ju inte nobbat Brynäs, inte än i alla fall.
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Huss: Du menar eftersom Patrik Berglund gick till es?

Krisse är en skön kille som gör lite som han känner för, han kan vara sugen på att göra något helt annat och lägger av. Han kan följa sitt hjärta och lira i löven som han följt och spelat i hela sitt liv.

Och din okunskap avslöjar dig, om han spelar i skAIK då jävlar kan till och med ni vinna sm guld.
Kommentera

Sv: Nya laget ?
spud: Nej, eftersom Alexander Sundström gick till ES....

Det hänger väl ihop med vad han har för ambitioner. Han är tillräckligt duktig för att ta klivit till Elitserien och kan mycket väl ta steget till NHL om en 2-4 år. Men det är klart, väljer han att spela i Löven för att det är hans mål så skall han ha en eloge för sitt klubbhjärta. Eller så gör han en Åkerman...

"skAIK", trodde det bara hette AIK däruppe....
Kommentera

Sv: Nya laget ?
Peja: Men ni kan ju drömma om ni ska få K.berglund Det ska VI
Kommentera

« · 982049