Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Omgång 6!

« · 128799 Till forumet


Omgång 6!
Vet att det är lite tidigt men jag strtar tråden ändå...

Timrå-Malmö:
3-2 str...Timrå fortsätter att spela mycket bra men efter Malmös senaste storseger så kan ju allt hända. 2st formstarka lag som möts. En mycket jämn och rolig match på G men Timrå visar sig snppet starkare och vinner med 3-2 efter straffar.

Färjestad-Linköping
1-3... Färjestad har inte visat särskilt god form och jag tror svackan håller sej ett tag till. Linköping har formen inne och vinner en välförkänt seger med 3-1 borta mot värmlänningarna.

MoDo-Brynäs
2-3...Svårtippad match men jag säger 3-2 till Brynäs som den store Brynäs fantasten jag är. Matchen kan sluta hur som hellst men jag tror ändå på att Brynäs visar sig snäppet vassare...

Luleå-Frölunda
2-4... Både Luleå och Frölunda vann senaste matchen men Frölundas form är på topp och jag tror att Luleå får det väldigt svårt!

Södertälje-Leksand
3-2 str... Ännu en svårtippad match. Jämn och en ganska trkuig match att vänta av de 2 bottenlagen...Men Södertälje vinner matchen på straffar.

Djurgården-HV71
2-5... Djurgården har som FBK inte visat någon vidare bra form och jag tror inte att dom klarar kvällens match heller. HV71 vinner stort och välförtjänt med 5-2 i Globen..
Kommentera

Sv: Omgång 6!
BrynasDanne: Tack för att du tror vi gör 2mål iaf. mer än vad vi brukar göra ;)
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Arthur Dent: Vilket lag hejar du på då? Är seg så jag orkar inte gå in och kolla... =/
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Aspen vaktar kassen på lördag. Ska bvli intressant.
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Jaha! Nu ska Asplund stå i morgon också. Varför byta ut Jamie Ram? Brynäs bästa spelare så här långt. Det är ju han som har hållt oss kvar i matcherna!

Hoppas bara att Asplund vissar vad han kan imorgon. Får han ett snabbt mål emot sig så kan det nog gå hur som helst sen.
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Tågny: ta det lugnt. Jag tror inte Esko väntar på att Ram skall göra en dålig match innan han byts ut. Han kommer bara att bli mer motiverad till matchen efter om han nu får stå...
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Jompe: han vill väl kolla vem som är bäst Aspen kanske har ryckt upp sig *pip* mycket
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Tågny: Jag fattar inte heller varföär Aspen skall debutera imorrn, när Ram har övertygat,Aspen har väl bara spelat en match denna säsong 1-8 mot Leksand!!!

Jag var optimist innan jag fick veta att Aspen skulle stå, nu tror jag på en klar förlust 5-2, såg MODO mot LHC och dem vafr klart bättre än LHC i två perioder men ändå torska man. Pierre Hedin var kung!!!
Kommentera

Sv: Omgång 6!
Det ska bli minst sagt intressant att se Aspens comeback imorgon. Om inte annat så har vi en hyffsad andramålis att sätta in...
Kommentera

Sv: Omgång 6!
micke: Aspen måste ju också luftas för att han inte skall stå och rosta ihop. Kan ju vara så att han sett het ut på träningarna. Spelsugen måste han under alla omständigheter vara. Det är nog psykologiskt riktigt att låta Ramen känna flåset i nacken....
Är som sagt annars inte direkt orolig över spelet. Sån´t här går i vågor. Rätt vad det är så börjar alla åka rätt, får pucken i fart och vips så klickar allt på plats.......
Kommentera

« · 128799