Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #128799

Omgång 6!
Vet att det är lite tidigt men jag strtar tråden ändå...

Timrå-Malmö:
3-2 str...Timrå fortsätter att spela mycket bra men efter Malmös senaste storseger så kan ju allt hända. 2st formstarka lag som möts. En mycket jämn och rolig match på G men Timrå visar sig snppet starkare och vinner med 3-2 efter straffar.

Färjestad-Linköping
1-3... Färjestad har inte visat särskilt god form och jag tror svackan håller sej ett tag till. Linköping har formen inne och vinner en välförkänt seger med 3-1 borta mot värmlänningarna.

MoDo-Brynäs
2-3...Svårtippad match men jag säger 3-2 till Brynäs som den store Brynäs fantasten jag är. Matchen kan sluta hur som hellst men jag tror ändå på att Brynäs visar sig snäppet vassare...

Luleå-Frölunda
2-4... Både Luleå och Frölunda vann senaste matchen men Frölundas form är på topp och jag tror att Luleå får det väldigt svårt!

Södertälje-Leksand
3-2 str... Ännu en svårtippad match. Jämn och en ganska trkuig match att vänta av de 2 bottenlagen...Men Södertälje vinner matchen på straffar.

Djurgården-HV71
2-5... Djurgården har som FBK inte visat någon vidare bra form och jag tror inte att dom klarar kvällens match heller. HV71 vinner stort och välförtjänt med 5-2 i Globen..
Kommentera