Brynäs IF

725424 inlägg · 7959 ämnen

Så länge det finns liv...

« · 152378 Till forumet


Sv: Så länge det finns liv...
gordo: Även om jag ibland själv tycker att jag vet bäst så skulle jag aldrig gå ut och påtala detsamma. Det ger väl ett lite oseriöst intryck om man säger så. Eftersom du verkar ha kartlagt övriga HS-snackare och konstaterat att du har dom bakom dig så väntar jag på att höra din paroll:
"Jag har hela HS bakom mig, LÅNGT bakom mig...."
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Igor: Varför är det så givet att Brynäs har ett bättre material än de lag du nämner då, om jag får fråga? Sanningen är ju, om du tar en titt i tabellen, att dessa lag har ungefär dubbelt så många poäng som Brynäs, ju. Talar det för att Brynäs har bättre spelare och ett bättre lag än dessa?
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Bright: Joråsåatt min poäng var ju just att om man tittar på spelarmaterialet känns Brynäs gedignare. Utifrån hur de spelat tidigare säsonger då. Om poängen hittills är det vi tittar på är det väl klart att Brynäs är sämst. Jag kan också läsa tabellen.
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Jompe: Håller med om det mesta i dina 4 punkter. En reflexion bara angående vår s.k tunna trupp. Rent numerärt står sig nog vår trupp väl i konkurrensen med andra lag. Har roat mig med att jämföra med några stycken:

HV71 3mv 10 backar 14 fw
LIF 3 mv 9 backar 15 fw
FBK 3 mv 7 backar 13 fw
SSK 2 mv 8 backar 15 fw

Brynäs: 3mv 8 backar 16 fw

Som synes ingen större skillnad numerärt. Problemet är väl att vi har 4 juniorer som ännu inte är ordinarie, det är väl här som skon klämmer. Pga ekonomin har man väl helt enkelt inte haft råd att
fylla på med etablerade spelare när man bränt de 3 miljonerna på
Ram, Miettinen, Laitinen och Anger utan i stället lyft upp juniorerna och sas slagit två flugor i en smäll.
Ingen lätt uppgift att få ekvationen att gå ut.....

Tacksam för svar, det börjar bli kallt härute i kylan, utskickad som man är av den Onde gordo...... Brrrrrrrrrrr.....
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Tja alla andra Brynäsare!
Kunde inte hålla mig ifrån hockeysnack mer än fyra dagar .
Att disiplinämden skulle utdöma en avstängtning för "kungen av Gavlerinken" och våran lagkapten Jan Larsson skulle vara fullständigt fel!
Att anklaga en sån stor spelare som Janne Larsson för våldsamt spel är konstigt , Janne är en utmärkt playmaker som inte skulle göra nåt dumt på isen förutom om han provcerats av motståndarna
Frank Banham känns väldigt kortsiktigt , plocka allas våran Mike Harder istället om man måste värva nåt .
Jimmy Lindström jag vet inte , skulle verkligen Sundsvall släppa Jimmy frivilligt till Brynäs ???
Känns inte så ...

Att Niklas Anger fått en plats i Tre Kronor efter återbud från andra spelare är kul för Niklas , hoppas de blir en sporre som leder till ännu bättre resultat för Niklas i Brynäs .
Niklas bort dömda mål hemma mot Modo är typiskt sånt som drabbar lag i motgång , förhoppningsviss så jämnar de ut sig under säsongen .

Insamlings diskussionen på forumet är bra , mitt förslag att någon kontaktar Brooklyn Tigers och dom sköter insamlingen , låt varken Styrelsen,Håkan Berg eller Sportkommiten få kontroll över kontot tycker jag .

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA -HEJA! HEJA! HEJA!!!


Stå upp för Brynäs IF , var stolta Brynäsare och stötta klubben i med och motgång , men ge konstruktiv kritikt om de är befogat givetvis .

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Jompe: Ha ha det är sant.Den satte du mitt i prick!!
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
P J Davydjoos: där håller jag med dig fullständigt!!!!!
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Huge: Nej då Huge även han kan ha fel ibland o vice versa!!
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Tor Karlström: Konstruktiv kritik ja och det har varit befogat.Det var som nån sa här för ett tag sen men behöver tydligen upprepas igen att BIF ska ha kritik för sitt dåliga spel när det är befogat o tvärtom när dom behöver beröm,men det har ju varit ena rena rama måltorkan o man undrar över varför det har varit så jävla svårt o få in den där svarta lilla gummitrissan,det är ju helt otroligt egentligen!!Det kan ju inte ha varit otur hela tiden!!
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Huge: Stackars Dig, utkastad i kylan av den Onde Gordo. Han styr BG med järnhand. Knepet är att hålla med, framför allt när han är påloggad. Sen är det ju också så, som Du vet, att icke-gordianerna har sina diskussioner på Oskarshamns IK:s GB, där det inte diskuteras särskilt mycket hockey...

Intressant statistik! Framför allt slås man av FBK rätt tunna trupp--det är ju en klubb som alltid sägas ha en väldigt bred trupp. Med de här siffrorna i handen ställer man sig genast frågan varför inte Brynäs gör som de flesta andra ES-lagen--går runt på fyra femmor första halvan av matchen och sen ner på tre femmor sista halvan. Svaret är förstås alla dessa skador...

Vad gäller juniorerna finns det ju två strategier. Antingen kan man spela in dem tillsammans med de gamla rinkrävarna som Farbror Janne, Farbror Ove eller Farbror Tommy eller Farfar Pär. Det andra alternativet är att bygga en bollibompafemma (eller i varje fall en egen kedje) och låta ungtupparna ta eget ansvar. Själv är jag rätt tilltalad av den senare varianten fast jag kan förstå att den skrämmer s***en ur tränaren.

Ska skynda mig och logga ut nu, innan gordo ser att jag varit här.
Kommentera

Sv: Så länge det finns liv...
Jompe: FBK:s rätt tunna trupp beror på att de har en hel kedja till utlånad till Bofors. Så de har att ta av om skadorna börjar komma.
Kommentera

« · 152378