Brynäs IF

725321 inlägg · 7959 ämnen

Slut på villervallan!

« · 164667 Till forumet


Slut på villervallan!
+ Spel i ledning och vinst
+ "Rönken" - nya Sandström/Huss
+ 3 poäng
+ Molins snurr
+ Sjödda
+ Linköping

- Målkrampen (behövs EMG test på samtliga omedelbart)
- P3
- Luleå och Leksand
- - Musiken som omöjliggör publikens delaktighet!!
- - Bort med de lättklädda vipporna!
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
gordo: Vafan vill du ha påbylsade vippor? Det är väl en j-a tur dom är lättkladda tänk dig vippor i täckjacksbrallor och dunjacka.

Vipporna kanske skulle kunna utnyttjas bättre i nåt slags bonussystem för målskyttar ;)

Allvarligt låt dom vara kvar men inte med lika högfrekventa framträdanden som nu.
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Håller med Lunkan: if vipporna go, I go.

Framträdandena får gärna vara högfrekventa (inte helt säker på vad det innebär men det låter positivt på något sätt).

Annars enig med gordo. Rönnkan, men också Engström, är precis det juniorinslag jag efterlyst så länge. Min idé var att köra junisarna i en bollibompafemma, men jag har (motvilligt) låtit mig övertygas om att det kan vara bättre att spela in dem tillsammans med ett gäng PRO:are.

Vipporna stay.
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
gordo:

Jag skulle vilja lägga till ett stort + för Roger Kyrö.
När Kyrö spelar som han gör nu vinner vi. Minns bara slutspelet -99, Det finns få spelare som personifierar själva Brynässpelet som han gör. Teknisk, passningsskicklig, klok och en kämpe ofta i det tysta. Hans iskalla pass till Kösa igår löste upp poängknuten.
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
gordo: Håller med. Iofs tror jag målkrampen kommer att släppa när som helst. Vi har i de senaste matcherna, enligt min mening, mött landets bästa målvakter och samtidigt lag med ett i övrigt bra försvarsspel. Hadelöv, Kapanen och Liv hör enligt mig till denna kategori. Jag vet att det inte är hela förklaringen men i alla fall en ganska stor sådan.
Den dånande musiken skall väck omedelbart. Arrangörerna tror att det höjer stämningen när det i själva verket är tvärtom.
Likadant med vipporna, dom är ärligt talat mest till för att karlarna skall ha lite att dregla över. Lite förnedrande dels för dom själva men även för alla kvinnor som går och tittar.
Skall man plagiera ngt, i detta fall från USA, så bhöver man ju inte ta det mest töntiga. Avstå hellre, det visar på integritet och klass.
Bara en sak till: Vem f-n har kommit på iden att spela nationalsången inför varje ES-match? I Sverige har det väl annars alltid varit tradition att man endast använder vår nationalhymn inför landskamper o dyl? Varför inte behålla den goda traditionen i stället för att devalvera "Du gamla...". Det är min åsikt....
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Igor: På pricken. Och snart får vi tillbaka en annan av i stort sett samma kaliber, nämligen Mikko.
Då dj*****ar......
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Jompe: Bra att du skrev "Rönnkan". Tror att Luleå redan tagit namnet "Rönken" på sin Jonas Rönnquist. Nu får de tu förhoppningsvis mötas i morgon och med tanke på att vår man spelar ganska fysiskt så kanske deras man efter matchen får stifta bekantskap med en viss herr Röntgen.... :-)
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Lunkan:
Det är öken med vippor överhuvudtaget, lättklädda eller ej!
Jag kan köpa att de ränner runt och vippar om dem gör det under tystnad (det blir säkert ohyggligt ointressant för dem i och för sig). Men med den jävligt höjljudda musiken som tar bort alla försök till deltagande av publiken så behöver man inte ens fundera varför Brynäs publik tituleras Sveriges tråkigaste.
Ingen musik = naturlig stämning och deltagande av publiken = mervärde
Dunka dunka = vipp, vipp + tinnitus!

Man skulle behöva ta ett allvarligt snack med de ansvariga i regicentralen!!

VIPP!
VIPP!
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Huge:
Rönken är Rönken kort och gott.
Luleå får döpa om sin pellejöns istället, naturligtvis!
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Igor:
"Glömde" El Roggo eftersom jag förväntar mig att han alltid är så bra. Snacka om viktig spelare... ofta i det tysta (precis som du skriver) och det är väl lite utmärkande för Brynäs centrar. Där passar även Jimpa Engström in i mönstret. Klok teknisk, stor vilja att underkasta sig det "tråkiga" spelet utan puck, pucksäker m.m. Enda minuset är skottet, men det går att placera puckarna också, fråga Jann-E :-)
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
gordo: Hehe, ta gärna den debatten med "Lulekickan".
Lycka till... ;-)
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Huge:
Bara namnet får en att avstå... förmodligen en tondöv Lule-vippa... eller släkt med Berg!

Blir för övrigt intressant att se den oundvikliga fighten mellan Bulan och vår nye Sandström (utan galler)!!
Strömsbro-Dynamit mot myggbett ifrån NorrBOTTEN...
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
gordo & Huge:

Jag håller med er till 100%: Bort med vipporna, det är bara ett pinsamt buskisnummer som borde genera både tjejerna och publiken. Uppmuntra istället hejaklacken och låt dem gasa på så länge de orkar - utan ständiga avbrott av musik.
Och vad är det för pajas som kommit på att nationalsången ska spelas jämt och ständigt? Det har alltid varit något speciellt varje gång jag sett Tre Kronor uppställda och "Du gamla, du fria" sprakat ur högtalarna från en hackig stenkaka. Nu har den tyvärr snart devalverats helt genom att slentrianmässigt spelas inför varenda match.

Hugaligen, inom tio år är jag övertygad om att jag får avnjuta nationalsången varje gång jag ser på knattehockey, går in på bensinmacken, eller gör bejublad entré på biblioteket.

Men det vet ni redan att jag tycker, varför tjata när man kan lägga in en länk?
[Se länk.]
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
westerlind:
Precis, westerlind!
Nationalsången är bara en ytterligare temposänkare i ett redan sömningt Brynäs-intro... BORT! Vi vet för fan att vi bor i Sverige, eller!

Man (regicentral-mupparna) tror att desto högre musik, desto bättre stämning. Den enda stämning man kan räkna med gäller krav på ersättning för hörselnedsättning...

Fotbollen har minsann ingen dunka-dunka, men en jävla högt utvecklad läktarkultur (frånsett huliganerna).
Hockeyn (Brynäs) gör det omöjligt att bygga en läktarkultur så länge det spelas musik i tid och otid.

VARFÖR vågar regi-mupparna inte riskera att det är TYST i Gavlerinken...?

Låt publiken sköta jobbet, och stötta ev ibland med lite uppmuntrande kampsånger (inkl. tex "Vi är på gång..." av Ledin)

MUPPAR!

Gordo med begynnande tinnitus...
Kommentera

Sv: Slut på villervallan!
Huge: Nationalsången kommer med 99 % säkerhet från NHL,där hämtas all inspiration på förbundsnivå.Men där har man ju faktiskt en poäng i det i och med att ligan spelas i 2 olika länder.Patetiskt är ordet.
Kommentera

« · 164667