Brynäs IF

725321 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #164694

Sv: Slut på villervallan!
gordo: Håller med. Iofs tror jag målkrampen kommer att släppa när som helst. Vi har i de senaste matcherna, enligt min mening, mött landets bästa målvakter och samtidigt lag med ett i övrigt bra försvarsspel. Hadelöv, Kapanen och Liv hör enligt mig till denna kategori. Jag vet att det inte är hela förklaringen men i alla fall en ganska stor sådan.
Den dånande musiken skall väck omedelbart. Arrangörerna tror att det höjer stämningen när det i själva verket är tvärtom.
Likadant med vipporna, dom är ärligt talat mest till för att karlarna skall ha lite att dregla över. Lite förnedrande dels för dom själva men även för alla kvinnor som går och tittar.
Skall man plagiera ngt, i detta fall från USA, så bhöver man ju inte ta det mest töntiga. Avstå hellre, det visar på integritet och klass.
Bara en sak till: Vem f-n har kommit på iden att spela nationalsången inför varje ES-match? I Sverige har det väl annars alltid varit tradition att man endast använder vår nationalhymn inför landskamper o dyl? Varför inte behålla den goda traditionen i stället för att devalvera "Du gamla...". Det är min åsikt....
Kommentera