Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Stötta Brynäs

299825 · » Till forumet


Sv: Stötta Brynäs
Går det att göra en sådan lista som westerlind snackar om? Jag tror också det skulle generera mer pengar om man hade en sådan och det skulle ge välförtjänt stolthet till de största bidragsgivarna.
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Jag hörde att golfaren Peter Hedblom har sagt i nån tidning att han ska skänka pengar till Brynäs. Nån som vet nåt om det här?
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Har dunkat in 500:- plus diverse småsedlar och mynt i Roudriges bössa i Lördags. Mer lär det bli framöver.

Mot seger i kväll!!
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
65Selander: Ok, sätter upp en ny banner, Selander Malda renhorn från Vemdalen ;)
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Viktigast av allt.

Stötta Brynäs genom att gå på matchen idag!
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
HF:
Jompe måste ju ha en j-a potential att samla in pengar i Hong Kong.
Ut med bössan nu Jompe och sluta sov!

Lura på dom att dom kommer att få malda renhorn hemskickade till sig ;)
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Borde det inte bli så att de flesta inbetalningarna kommer att ske i april? Alla vi som lägger x kr per må/poäng kommer väl inte att göra en insättning innan alla matcher spelats. Så ligger det till i mitt fall i alla fall.

Sen måste jag ju återigen göra reklam för FylleFemmans initiativ, om ni surfar in på [url=www.fyllefemman.com/BIFSupport]FylleFemmans BIFSupport[/url] så kan ni skänka en hel del slantar till Brynäs utan att er egen ekonomi drabbas. Ett bra exempel är en banner där varje registrering ger 11 kr. Det borde ju finnas en hel del Brynäsare som läser här så det kan bli lite slantar, just nu är det endast tre personer som gjort detta.

-HF
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
20 Lindgren: Stammer--saldot ar fran 24 saeptember, dvs fore de maffiga insattningarna nar septemberlonen kom.

Men aven med hansyn till det sa haller jag med Lilljanne att vi ligger samre till an manga hoppats pa. Det vill till att vi alla tar i, i, i, som Pugh Rogefeldt skulle sagt. Det handlar inte bara om att vi sjalva ska bidra med mer; lika viktigt ar att sa manga som mojligt far reda pa att insamlingen pagar.
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
20 Lindgren: Du borde ha misstankt att Kupan flyttat in nar Du kanner de dar vibrationerna i marken nar han ror pa sig. 4,5 pa Richterskalan varje gang han gar ner for trappan.
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Lilljanne: Uppgiften 38.000 kr är från onsdagen 24/9. Eller hur 67 Nodén? Och vänta bara tess dess jag betalat — då kommer det att skramla till rejält!

westerlind: Moderatorn har ju förstås rätt i att en topplista på fetaste bidragsgivarna skulle inspirera till att välbärgade brynäsare kan tänka sig att dela med sig av sitt välstånd till detta välgörande ändamål!

#65Selander: Jösses — jag är med på tre bilder på 130.242.58.240/~dfence/SpS/page_01.htm (förbrytargalleriet)! Och vadå förbrytargalleri — finns mina två straffminuter för delaying the (floorball) game 1993-02-05 fortfarande i brottsregistret?

I en månad har jag gått och undrat varför det står "BRYNÄS IF" på ett inkast i mitt kvarter. I morse fick jag svaret — Mikko Kuparinen har flyttat in där. Säkrast för mig att jag fortsätter att skriva gott om Kupan!

Fyra tankstreck — det måste vara personligt rekord i ett inlägg. Nu kom det visst ett femte också...
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
65Selander: ...och sedan g?

Jag är övertygad om att ett bra sätt att få fart på insamlingen är att på BIF Supports hemsida ha en topp 20-lista på vilka som satt in mest pengar - en för företag och en för privatpersoner.

Varför skulle det ha någon betydelse? Själv är jag barnsligt nyfiken över att få veta var jag hamnat med mitt bidrag och skulle bli vansinnigt stolt om jag kom med på listan - och det tror jag gäller de flesta tävlingsmänniskor. Definitivt tror jag att det gäller alla företagsledare: Se bara hur många det är som kämpar genom att ge större och större bidrag för att få vara värst på alla pajasinsamlingar på TV.
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Lilljanne:
Jag tror att det kommer att öka under tiden, förhoppningsvis så hoppar företag in med lite cash. Såg på Gavlerinkens utsida att det är hel del företag/Privitpersoner som har gått med i "1500" klubben så där har det ramlat in en hel del pengar också.

Sedan f
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Kessler: 38.000 kr på 3 veckor är för dåligt! Med den här takten hamnar vi under 400.000 kr i april 2004. Det räcker bara till att avlöna Dackell ett par månader ;-). Nog finns det väl minst 1.000 brynäsare som har ett jobb och därför kan bidra med minst 100 spänn/månad (drick 10 bira istället för 12 på krogen på lördag)? Därför är allt under 100.000 kr/månad underkänt. Risken är ju att dom flesta slantar i nu i början vilket betyder att insamlat belopp per månad kommer att minska med tiden.
Kommentera

Sv: Stötta Brynäs
Stridh: Ser att det verkar vara fler än dig Stridh som har gjort slag i saken. 38 000:- insamlade hittills. Ska själv bidra med 200 pix.
Se till att tipsa alla Brynäsare ni känner så att budskapet sprids.
Kommentera

Stötta Brynäs
Sådär nu är första inbetalningen gjord på kontot. 250kr på autogiro vid löning varje månad till Brynäs.Borde bli någon tusenlapp i alla fall i april. Hoppas vi slår SSK, de brukar vara svåra på bortaplan, men i alla fall.
KÄMPA BRYNÄS, alla fripassagerare var vänliga kliv av tåget nu, så kör vi, Elitserien har startat, och Brynäs är MED!
Kommentera

299825 · »