Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Var ödmjuka Brynäsare!

« · 316413 Till forumet


Var ödmjuka Brynäsare!
Var ödmjuka mina bröder och systrar. Gårdagens seger och höstens succé som inneburit en tredjeplats i serien är minst sagt överraskande för oss alla. Men vi ska inte låta framgången stiga oss över huvudet och förblinda oss i den verklighet vi lever i. Brynäs IF lever fortfarande i samma bräckliga verklighet som i omg. ett. Samma spelarmaterial och samma ekonomi. Den sportsliga framgång vi sett den senaste veckan kan lätt omvändas till en bottenplacering efter ett par förluster...

Samtidigt skänker jag en tanke till SSK och dess supportrar, de sitter i samma sits som vi gjorde för ett år sedan. Och det var banne mig inte en rolig sits. Hoppas det ordnar sig för Kringelstan och smurfen Peter Larsson...
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
micke: Hmm men nån måste ju ligga sist o jag är jävligt glad att det inte är vi.Du har rätt inte ens i det vildaste fantasi kunde man ana att det skulle gå så här bra som det har gjort men det får gärna fortsätta säsongen ut bara vi blir minst 8.a då är jag jävligt nöjd.Självklart ska vi njuta av detta så länge det varar så jag har segerchampanjen framme man får ju passa på o njuta med stora drag.Ingen ska få ta det ifrån mig i alla fall.Ekonomin går väl får vi väl hoppas på i varje fall åt rätt håll eller????Finns det mer förskingrare??Nä det vore väl själve faan om inte det är slut på allt det negativa vad beträffar ekonomin!!!Så njut nu mina vänner!!!!Det kan vända fort men nån gång borde det ju vända åt det positiva hållet även sportsligt.MVH MR ;-)
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
micke: Du har förstås rätt. Vi är bara sex poäng över slutspelsstrecket och har inte spelat en tredjedel av serien än. Ekonomin förblir ett stort svart orosmoln även om den senaste tidens skönspel gör det lättare att få sponsorer och nya medlemmar. Vi lär väl också se ett högre publikgenomsnitt om vi håller uppe den höga spelkvaliteten.

Det kommer självklart att komma svackor, det inser nog alla. Vi ska vara beredda på dem och inte låta dem leda till det darriga spel vi såg förra säsongen.

MEN, och detta är enormt viktigt, den viktigaste egenskapen i Brynäs spel just nu är inställningen. Allt börjar och slutar med vilken inställning man har till en match. Och laget verkar ha fått en rätt inställning som kollektiv. Spelarna ställer upp för varandra, tar ansvar. Med den inställningen blir en förlust inte bara en negativ upplevelse utan också tändbränsle till att prestera bättre nästa match. Jag tror spelarna har fattat att om alla ställer upp för varandra och kämpar så kan de kriga ner vilket lag som helst i elitserien. Den insikten är guld värd.

Alltså--självklart ska vi vara ödmjuka. Gränsen mellan högt självförtroende och arrogans är hårfin. Nu tror jag inte att vi har något som helst problem med för mycket självförtroende.

Men låt oss också "enjoy the moment".
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
Jompe: Helt rätt!
Ödmjukhet är A o O,men njut av framgången så länge den varar.

Hur många ska med till Sthlm på torsdag?



M.V.H Larry!



Brynäs IF ska BLI DOM BÄSTA!!!




Får vi se sånt här på Torsdag?
[bild]www.gd.se:81/brynas/databasbilder/HBAAA0WY298.jpg[/bild]
24 november 1996 Djurgården slog Brynäs - och Brynäs slog Djurgården. 5-5 i matchstraff. Här syns bland andra slagskämpar, Brynäs målvakt Mattias Pettersson. Bråket utbröt efter slutsignalen i andra perioden. Djurgården vann (hockey)matchen med 5-1.
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
Larry: Det skulle i så fall bli första gången i Elitseriehistorien en materialförvaltare drar på sig fighting (5 utvisningsminuter)+game misconduct (20 utvisningsminuter)! Tror heller inte att varken Per Löfström, Tommy Melkersson, Johan Hansson, Ola Josefsson, Christian Due-Boje, Marcus Nilsson, Jan Viktorsson eller de som fortsatte 56.15; Teppo Kivelä och Mikael Magnusson kommer att deltaga på Hovet på torsdag! Annars har vi ju i dagens lag Kupan som verkar krossa föreningsrekordet i PIM/säsong. Föreningsrekordet är förresten just från 1996-97 då Melker roughade och fightade sig till 118 utvisningsminuter. En enligt min pacifistiska mening ett rekord att inte stoltsera med. Ishockey är i första hand en bollsport. Dock med kampinslag. Dessa kampinslag bör dock hålla sig inom lagens råmärken och bör ej generera en tolfteplats i Fairplayligan.

I går var vi 30 anmälda till Brooklynresan.

58 Larsson: svara gärna på frågan med en uppdaterad version av antalet anmälningar, tack!
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
58 Larsson: Ursäkta mig, Tord. Såg inte att du besvarat frågan på annan plats i cyberrymden idag. Det är alltså fortfarande endast 30 anmälningar. Så ring vidare till 026-613708 och snacka resor!
Kommentera

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
Larry: Det blev ju faktiskt lite smågrinigt i pausen efter andra perioden senast mot Djurgården också. Kuparinen och Jonathan Hedström bl.a var inte så glada på varandra..

Jag skulle satsa en slant på matchstraff på Kupa
Kommentera

« · 316413