Brynäs IF

724864 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #316453

Sv: Var ödmjuka Brynäsare!
micke: Du har förstås rätt. Vi är bara sex poäng över slutspelsstrecket och har inte spelat en tredjedel av serien än. Ekonomin förblir ett stort svart orosmoln även om den senaste tidens skönspel gör det lättare att få sponsorer och nya medlemmar. Vi lär väl också se ett högre publikgenomsnitt om vi håller uppe den höga spelkvaliteten.

Det kommer självklart att komma svackor, det inser nog alla. Vi ska vara beredda på dem och inte låta dem leda till det darriga spel vi såg förra säsongen.

MEN, och detta är enormt viktigt, den viktigaste egenskapen i Brynäs spel just nu är inställningen. Allt börjar och slutar med vilken inställning man har till en match. Och laget verkar ha fått en rätt inställning som kollektiv. Spelarna ställer upp för varandra, tar ansvar. Med den inställningen blir en förlust inte bara en negativ upplevelse utan också tändbränsle till att prestera bättre nästa match. Jag tror spelarna har fattat att om alla ställer upp för varandra och kämpar så kan de kriga ner vilket lag som helst i elitserien. Den insikten är guld värd.

Alltså--självklart ska vi vara ödmjuka. Gränsen mellan högt självförtroende och arrogans är hårfin. Nu tror jag inte att vi har något som helst problem med för mycket självförtroende.

Men låt oss också "enjoy the moment".
Kommentera