Brynäs IF

723765 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1025882

Sv: Rögle Bk-Brynäs IF Söndag 6/4 2008.
mattias - 74: Igår såg man svagheterna i lagbygget. Vi har bara en naturlig center och det är Micke Lind. När han har en halvbra dag fungerar spelet inte bra. Vi saknar backar som kan göra vettiga uppspel. Satt och tittade på Rögles spel. Kund Kenny gled majestätiskt upp i banan medan tre forwards svingar och gav honom massor med alternativ. I Brynäs måste forwards själva transportera pucken genom mittzon. Tempoförlust och offsiderisker. De få långa, öppnande passen från försvarszon kom från Brendl.

Folk jag åkte med som kan mer hockey än jag menande att vi spelade på vår lägstanivå, Rögle på deras högstanivå, resultat Röglevinst.

Det var inte något katastrofalt dåligt spel av Brynäs, det var den sortens spel Brynäs spelar när de inte spelar bra. Alla som som sett några matcher vet vad jag menar. Pet, slarvigt passningsspel, sen stigande desperation och försök till soloåkningar. Widing och Månsson hittar inte varandra, man skapar inte utrymme för Brendl, dåliga utvisningar och så vidare.

Tar vi Leksand på tisdag, vilket vi gör, och VIK på torsdag bör det trots allt kunna gå vägen. Till nästa säsong tycker jag vi ska bygga ett riktigt hockeylag.
Kommentera