Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1052922

Sv: Silly Season 2008 / 2009 [A new beginning]
mattiaskarlgren: Det finns en del som talar för att kommande säsong blir bättre än förra. Tänker på Zetterbergs sista säsong i Tinrå, då många av lagkamraterna överlät åt honom att göra jobbet och åkte mest och tittade på vad han skulle hitta på. Obalanserade lag underpresterar ofta, och det kan ha varit så med Brendl i laget också. De andra förväntade sig att han skulle göra målen och blev därför passiva. Hiettanens ständiga pass till Brendl istället för att skjuta själv är ett exempel på syndromet.

Vi har nu ett lag som i positiv mening kan beskrivas som balanserat eftersom vi har få spelare som direkt utmärker sig (jo, jag inser att man kan beskriva detta i mer negativa termer också). Det kan bidra til en bättre samlag laginsats.

Att bygga en analys på att alla ska höja sig tror jag inte på. En del lär göra det, andra kommer att kämpa på som förra året. Ska Brynäs komma nån vart nästa säsong måste anonyma spelare som Björne, Hermansson, Sandin, Molin, Dackell med flera tat större ansvar och prestera bättre.

Jag tror vi ska akta oss för att se Markström som spelaren som ska frälsa oss. Han känner säkert trycket och förväntningarna, och året efter genombrott blir ofta ett steg tillbaka i utvecklingen.

Vi får se. Själv kommer jag att sakna den gode Pavel. Jag tippar ingenmansland.
Kommentera