Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1068321

Sv: A propósito de nada
MickeB: visst, Andersén står för rätt fysiskt spel, men det behövs fler en än riktigt tuff back i varje lag tycker jag. men som sagt, hittils har det sett riktigt bra ut. Men jag skulle jubla om Brynäs värvade en till fysisk stor back, men han ska även kunna behandla pucken och ha bra passningsspel.

Kankaanperä slarvade alldeles för mycket med pucken.

En spelare som Hellström skulle smaka mumma...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: "Men jag skulle jubla om Brynäs värvade en till fysisk stor back, men han ska även kunna behandla pucken och ha bra passningsspel."

Exakt och det är det som är problemet nu för tiden. För några år sedan räckte det bra med att vara stor och stark eftersom man tilläts hålla i lite extra. Nu för tiden måste en stor back vara rörlig och och ha bra spelsinne för att hinna med. En spelare som Melkersson hade nog inte haft mycket i eliteserien att göra med dagens bedömningsnivå.
Och stora rörliga backar av godkvalitet är den största bristvaran i svensk hockey förtillfälllet.

Hur ser Hassel ut år, någon som sett några J20 matcher?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Ja, Kankaanperä slarvade mycket med pucken och irrade bort sig ute i hörnen, i ivern att proppa. Visst trevligt att se härliga proppar, men avvägningen mellan dem gick han bom för mycket, som jag såg det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Håller med att en back är för lite, även i min smak. Men för två år sedan hade de ingen istället och för tre år sedan rundningsmärket Kuparinen, så det går åt rätt håll. Vet inte, men det är väl mest spelande backar som omnämns som lovande, av J-20 killarna, möjligen Hassel då, om han är av rätta virket. Så du kanske får din vilja igenom att det är defensiva pjäs som behövs ta utifrån, så att säga.
Kommentera