Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1068342

Sv: A propósito de nada
MarcusElving: Öhrstedt gjorde ju några riktiga pärlor under sin tid i Brynäs. Inte så många, men nog fan var de värda att komma ihåg :)

Förhoppningsvis går Örebro i upp i allsvenskan - det är inte orealistiskt - och då kan vi följa Ellebos framsteg där. Bra spel i allsvenskan vore naturligtvis att rekommendera innan han tar steget till elitserien. Och jag vet att Brynäs har koll på honom - han sommartränade nämligen med Brynäs även efter han blev senior.

Jag har alltid tänkt på Hassel som en "kanske kan bli A-lagsspelare", men sen såg jag honom i träningsmatchen mot AIK. Visst, bara en träningsmatch, men hans hjärna verkade inte hänga med i tempot. Sen måste man ju i och för sig ge spelare tid att anpassa sig, men ändå... En utlåning till allsvenskan vore nog inte ett dumt alternativ, speciellt med tanke på att J20-laget förmodligen kommer att klara sig galant ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller till 100% med dig angående både Ellebo och Hassel, låter som vettiga vägar för de båda. De har väl en hel del att bevisa båda två innan de kan börja drömma om spel i elitserien. Jag tror att båda har potential om det som sägs om dom stämmer. Men att gå från potentiell till etablerad är ett långt steg, så utveckling och erfarenheter behövs defenitivt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag vill tillägga att Jonathan Carlsson har utvecklat sitt fysiska spel mycket de senaste två säsongerna och att han numera är en ganska fysisk spelare. När man ser honom utanför isen ser man att han har lyft skrot bra också, precis som t.ex Sundström och Granström.
Kommentera