Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1070304

Sv: Brynäs-Cluben4/10 2008
Qvarre: "Tror att Brynäs torskar i dag för detta kan bara inte fortsätta"

Varför inte det?
Linköping är ett lag i mängden och dessutom inga underdjur.
Visst blir det en tuff match men det är alla matcher i serien.
Laget funkar bra och då blir också resultatet därefter. Allt hypande och alla överord känns lika överdrivna som när det gick tungt, för då överdrev man åt andra hållet istället och tyckte att exakt allt var pest och pina.
Dags att komma ner på jorden och konstatera att allt inte är så genomuselt när det går trögt och att allt heller inte tipptopp när det går bra, sas.
Fast det är klart: jag ser ju hellre lite nyanserat på läget som serieledare än fast förankrad i bottenträsket... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Cluben4/10 2008
Huge: Kan inte vi regga ett partnerskap, Huge? Jag tror du är den perfekta livspartnern. Kommer man hem dyngrak och sunkig så möts man av ett "ojdå, lite trött, kanske?" Spelar man bort pengarna så blir kommentaren "det var förmodligen inte värre än bland de andra killarna på kasinot, om man jämför utifrån förutsättningarna". Vad säger du, gubbe? :-)

Det blir stentufft idag. Får cluben långa anfall är de livsfarliga. De är dessutom bra på att återerövra pucken i anfallszon och vänder alltså snabbt till nytt anfall. Gäller att vara med från början. Men det är ingalunda omöjligt att slå dem. Timrå slog dem borta, Skansen tog poäng på dem borta, så de är inte orubbliga.
Kommentera

Sv: Brynäs-Cluben4/10 2008

Som utomstående så har jag väldigt svårt att se att Brynäs skulle vara så bra som placeringen säger. Men man kommer inte ifrån att för tillfället är fallet faktiskt så. Ni leder serien för tillfället och ingen kan ta det ifrån laget. Sen om det beror på tur i kombination med att möta lag som är i svackor eller har många spelare borta spelar ingen roll alls.

Att sitta och fundera på hur det kommer bli när man helt plötsligt börjar förlora jämna matcher och få hedersamma förluster ger ingenting. För tillfället så bör man i stället tänka att det är en styrka att vinna just dessa matcher och hoppas på att som någon skrev att laget faktiskt inte redan nu visat sin topp utan kommer att utvecklas ytterligare. Det finns en hel del spelare som har sådan potential och det kanske är en del av förklaringen. De flesta unga/orutinerade har klarat av att kliva upp när de fått chansen.

Jag är så här långt imponerad och fullständigt förvånad, men det bevisar att det inte alltid är lönen, namnet och dyligt som avgör matcher. Vilket alla nog vet, men har väldigt svårt att få in i skallen. 

Jag är fortfarande så förvånad att jag måste erkänna att jag inte kan se brynäs som ett topp fyra lag, men med den buffert de skapat så vet man aldirg hur bra det kan bli.

Kommentera