Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1072183

Sv: Schtaan AIK-Brynäs IF 9 Oktober 19.00
MickeB:
Visst ska båda målvakterna hållas igång, speciellt med tanke på att Markström drar på JVM vid juletid. Men Markstörm är hetare än lava för närvarande och tycker jag att han ska stå i denna mycket svåra bortamatch.
Efter JVM så hoppas jag på att de satsar på en 1:e målis då det blir lite "hattigt" om de ska stå var 3:e match eller liknande.
Bara att hoppas att Lindbäck är vaken från början och gör en toppmatch för det kommer att behövas i kväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Schtaan AIK-Brynäs IF 9 Oktober 19.00
Qvarre: Markström var het som lava mot LHC, men det är historia nu. Lika gärna som han kan surfa vidare på den vågen, så kan få en reaktion på densamme också och göra en relativ platt figur. Så inget är rätt eller fel.

Men en sak är säker, Markström, som fick spela 5-6 sista matcherna ifjol + 8 av matcherna i kvalserien samt 6 matcher hittills denna säsong, har fått chansen att visa vad han går för, att komma in i elitserietempot, m.m, och gjort det förbannat bra.

Lindbäck måste väl också få samma chans, eller hur? Enbart två matcher har han på sitt konto, i sin karriär hittills. Har hittills lidit lite av att inte riktigt ha anpassat sig till elitserietempot, men precis som Markström visar han tecken på att ha ett psyke av stål, att trots tunga starter i båda, samla ihop sig och gjort två bra matcher, helhetsmässigt. Så ännu har vi inte sett det bästa av Lindbäck, inte av Markström heller för den delen.

Under JVM lär Lindbäck få spela 5-6 matcher i rad. Jag är helt övertygad om att även Markström, under säsongen, kommer att få samma chans. Då jag tror tränartrion vill se hur de reagerar i en sådan situation.

I ett ev. slutspel så är väl Markström favorit att stå i dagsläget. Men jag hoppas och tror att Lindbäck kan utmana honom ända in i kaklet och att Brynäs har två vassa alternativ att ställa i kassen. I ett slutspel är det viktigt att målvakten får ett momentum på motståndaren, eftersom det är en matchserie. Lyckas inte den ene, så kanske den andra gör det istället, därför jäkligt bra om Brynäs kan få detta. Så vem som i praktiken kommer att få spela mest i ett slutspel, är nog bara skrivet i stjärnorna ännu så länge.
Kommentera