Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1074951

Sv: A propósito de nada
65selander: Man kan alltid lita på skåningar. Kan man dessutom toppa anrättningen med ex-Brynäsare som Jacko Johansson kan inte Cluben stå emot.

Det låter som om Lasse Jonsson i värsta fall missar en match; GD talar om en risk för att han inte kan spela SAIK-matchen. Jag har svårt att tro att Dixon kommer att vara borta någon längre tid; det var ju på vippen att han kunde spela mot Frölunda. Björnes ljumskar kan ta ett tag, men med Alcén i truppen känns Björne undgänglig. Lindf har sett lite trött ut men nu är det väl bara 4-5 matcher till innan det blir ett längre uppehåll.

All in all, ingen anledning till oro. Håller med sylf om Mormors skattkista. Man kan riktigt höra gnisslet från gångjärnen när den öppnas och de fem fladdermössen som flyger ut när det spindelvävsbelagda locket sakta öppnas. På botten ligger ett vykort från Pavel Brendl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Jompe: Dixon är nog med på lördag enl CZ. Här ger han svar på 30 läsarfrågor

4. Tjena Niklas.
Hur pass allvarlig skadad är Stephen Dixon i sin axel? Vore skönt o få tillbaka honom så snabbt som möjligt. Jag tycker han har varit riktigt bra.
Jocke
Svar: Han har en blödning i axeln. Axeln behandlas varje dag och det kan bli så att han är med redan i morgon. Men på lördag tror vi absolut att han kan spela.

Kommentera