Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1077080

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF Lördag 18/10

ante08: Angående det "mål" som blev bortdömt i Gävle.

Vinkeln, hypotenusan, Cosinus..Sinus...har du tagit hänsyn till dessa. Kameravinkel som bilderna på mediakuben är tagna från ca 20 meters höjd...snett bakifrån. Tror du att de bilderna är rätt? Enligt dem kan man tycka att pucken är typ 2 decimeter innanför mållinjen...Missar man en sån sak om man kollar på "målet" ur andra vinklar?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF Lördag 18/10
GävleLasse: Några spridda tankar kring matchen.
1. Brynäs låg högre i banan än deras vanliga bortaspel. Med facit i hand hade det kanske varit en klok strategi att inte försöka styra matchen från start utan täppa till i mittzon, spela med tålamod och söka kontringar. Nu kunde det gått vägen ändå med den starka förstaperioden, men taktiken var en annan jämfört med t ex HV borta. Man spelade mer hemmaspel idag.

2. Vart tog Lasse Jonson vägen? Enligt swehockey skulle han spelat men såvitt jag kunde se spelade han inte. Nån som vet?

3. Drt var väldigt mycket Svanberg, Silverberg och Molin idag, tre svagpresterande spelare idag. Molins puckansvar, som CZ säger, var inte bra. Många ströpuckar. Svanbergs uppspel var inte alls bra. Man saknade LJ's uppspel.

4. Jag hoppas att förlusten gör att laget går tillbaka till grundspelet som man kan, spelar ödmjukt och tålmodigt. Jag säger inte att det var hybris, men taktiken idag var påtagligt offensiv.
Kommentera