Brynäs IF

723789 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079090

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Jajjen: Avundsjuka? Nej. Jag är inte med på "Hockeyfesten". Jag står inte i klacken. Men jag tycker att de som står där och skriker 30+ matcher varje säsong förtjänar mer uppmärksamhet och uppmuntran än 800 pers som går dit en gång per säsong. Vem vet, då kanske klacken skulle växa också, och det skulle vara betydligt bättre för Brynäs än att få bra stöd en gång per säsong när det är "Hockeyfesten"... Nu vill jag tillägga att klacken har varit bra den här säsongen. Vem förtjänar mest uppmärksamhet, en spelare som gör 55 bra matcher varje säsong eller en som gör 1 bra match?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Jag kan till viss del förstå din kritik mot att det från medias sida "gullas" med Hockeyfesten, på bekostnad av den trogna klacken.
Jag ser det dock som två helt olika företeelser som inte bör blandas ihop.
En sund och stolt klack av rang borde isf stå över den påstått överdrivna uppmärksamheten kring Hockeyfesten, och acceptera att densamma 1 gång om året får lite uppmärksamhet.
Hur du än vrider och vänder på det hela så känns det trots allt som ren avundsjuka och en aning barnsligt att gnälla på media i det här fallet.

Annars kan du dra en parallell till alla som gnäller på laget när det går tungt och då säger att spelarna/laget får den uppmärksamhet dom förtjänar.
Och parallellen blir då att klacken får den uppmärksamhet från media som den förtjänar.
Typ...
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Då får du nog snacka med dom som ger Hockeyfesten all uppmärksamhet, dvs. media, att börja hylla klacken istället (eller lika mycket). Hockeyfesten kan nog inte lastas för det.
Kommentera