Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079379

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
MickeB: "Såja, så farligt är det väl inte..."

Idag hade Brynäs hemmaplan, publikstöd av hög elitserieklass, en domare som faktiskt blåste när han skulle och en motståndare som troligtvis är kvalseriemässig. Resultat: 2-4.

Nej, det beror ju på vilka förväntningar man har. Jag hade förväntat mej att se ett lag som spelade för en slutspelsplats. Det fick jag INTE. Luleå, däremot, kan mycket väl vinna en kvalserie.

Gusten: Jag tror du kan skita i en tabell med Rögle. Dom är för bra. Ta med SSK istället. Har vi tur är deras svacka i år som Brynäs förra året. Så här alltså:

Brynäs 27 +1
----------
Luleå 16 -5
SSK 12 -14

För övrigt anser jag att Svanbergs backspel vid Luleås 1-1 mål är det sämsta jag sett sen en match förra säsongen i Länscupen i Stockholm, P 13-gruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Jajjen: "Idag hade Brynäs hemmaplan, publikstöd av hög elitserieklass, en domare som faktiskt blåste när han skulle och en motståndare som troligtvis är kvalseriemässig. Resultat: 2-4."

Mycket möjligt att Luleå får spela kvalserien innan det är klart. Men de har inte spelat som ett kvalserielag den senaste tiden, inte idag heller. Så mycket skiljer inte mellan något av lagen i serien, så att inte formen blir avgörande, vilket även syns då alla slår alla.

Brynäs ineffektiva i PP, javisst, men skapade i ärlighetens namn chanser också mellan varven, som lika gärna kunde ha blivit mål.

Men summasumarum Luleå var mer bra ikväll än vad Brynäs var dålig. De spelade ett bra försvarsspel, hade en bra målvakt, precis som Brynäs ofta vinner sina matcher på.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Ja, inte mycket att säga om kvällens förlust, vi var på tok för ineffektiva och Luleå gjorde mål på sina chanser. Nu väntar antagligen en rad hedersamma förluster, tur att vi har en buffert att ta av. Hoppas NC är tillbaka till nästa match.
Kommentera