Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079537

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
MickeB: Luleå skall ha en eloge för sin höga forechecking och sitt uppoffrande spel i bp men samtidigt en hel bunt med ris för sitt medvetna agerande gentemot Markström. Det syntes på leendena, nickandet etc bland Luleås spelare efter i princip varje pååkning.
Men samtidigt var Brynäs pp-spel rent utsagt bedrövligt. Långsamt, omständigt och alltför få avslut.
I en sån match som igår saknades faktiskt Brendl. Han hade garanterat hängt en 2-3 kassar....
Trodde ett tag att Brynäs var på gång efter bytet när man gick in och tacklade stenhårt en fyra-fem ggr.
Dacke strålande men var är Micke Lind?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huss: Ja Micke Lind har jag aldrig sätt sämre i en räcka matcher som nu. Defensivt nyttig dock, men den enskilt största orsaken till Brynäs måltorka de senaste 5-6 matcherna. Ta bort han nu från Dackell och Widing, dessa två behövs för produktionen, så ge dem en center som klarar av att slå en passning rätt i offensiv zon.

Stor orsak till det dåliga PP också. Denna lina fick chans på chans, men kom knappt in i zonen.

Dixon skriker efter en bättre omgivning, så ge honom Dackell åtminstone då. Tror stenhårt på att dessa två skulle passa varandra som handsken offensivt.

Självklart var det medvetet av Luleå att köra på Markström. Men o andra sidan väldigt tydligt också att de inte ville skada honom eller så, utan bara nafsa på honom, Markström gjorde sitt också för att bidra med lite drama och spelade över.

Men goda råd är nu dyra. Brynäs bärs nu av sin fjärdekedja och även Hansens kedja har varit pigg, men de två första har kört fast rejält. Naturligtvis tungt för vilket lag som helst, när de bärande spelarna, oavsett anledning, kör fast samtidigt. Stor risk att förlustsviten fortsätter ett tag till, om inte Nicklas Cz vaskar om bland de två första linorna till Modomatchen. Det är tyvärr min övertygelse.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huss: Enligt GD spelade Micke Lind inte i tredje perioden på grund av lårskada. Men han var ganska blek i de två perioder han spelade.
Kommentera