Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079841

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
sylf: "Jag ser inte den negativa trenden i statistik, jag ser den i verkligheten!"

Och verkligheten är alltså 2 bortamatcher (FBK och TIK) där du lyckats se en trend i vårt bortaspel.
Med tanke på att vi mot FBK spelade helt annorlunda än mot Timrå så kanske du kan förklara vari själva trenden eller mönstret skulle ligga, vad gäller spelet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Nja, jag ser nog trenden i de 3 senaste, där jag tycker de individuella misstagen är för många, och som lett till mål i baken. Jag tror många av de andra lagen har börjat varva upp lite mer nu och då syns Brynäs brister allt för mycket, framför allt i defensiven. Helt plötsligt ser även Markström mänsklig ut och då räcker det inte. Men även som du säger, offensiven och effektiviteten måste bli mycket bättre!
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Innan säsongen hade ingen beklagat sig över bortaförluster mot FBK resp Timrå. Ärligt talat så kändes dessa som en naturlig reaktion efter en lång rad segrar. Matchen hemma mot Luleå däremot gjorde i varje fall mig orolig. Nog för att matchen rycktes sönder av alla utvisningar men avsaknaden av spelskickliga forwards var oerhört tydlig (Dackell undantaget).
4e kedjan gör ett bra riv o slit jobb och måste vara oerhört jobbiga att möta men i övrigt så saknas konstruktiva spelare likt dem Luleå har i Bartecko och Miettinen. Det kan bero på Linds frånvaro som playmaker samt att Dixon matchas alltför mkt defensivt (han borde spela med Dackell och Widing).
Låt oss hoppas det och att tränartrojkan gör nödvändiga justeringar för att få ut mer av laget.
Kommentera