Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1083282

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
rackham:
"Spelarna får inte börja fladdra iväg och tro att det finns andra taktiska sätt att vända på förlustsviten."

Börjar medbestämmandet för spelarna tom bli för mycket för Czarnecki...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
tjugo8:

Efter 6 raka torskar är spelarna så klart inte övertygade om att deras spelsätt är vinstgivande och då är inte disciplinen på topp. Därför blir det (omedvetet/medvetet) frånsteg från intränat spelsätt och "fladder" som CZE beskriver det.

Han får sälja in ett nytt koncept... nöta på träningarna och hoppas att det resulterar.
Att köra vidare med ett spel som inte spelarna tror på är en återvändsgränd.

Upp på vinstvägen igen!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
tjugo8: Det finns en del oroande tecken på att tränare och spelare på det stora hela taget är ganska nöjda med säsongen så här långt. CZ säger att "det finns ingen oro, vi har 27 poäng", och Hansen sade i lördags att de tittat på de matcher där de spelat bra och jämfört dem med förlustmatcherna "och skillnaderna är marginella". Det är sant att Brynäs har 27 pinnar och ligger på femte plats, men där lär vi inte ligga kvar länge till såvida vi inte börjar vinna igen. Målet att ligga på slutspelsplats är ganska bedrägligt eftersom ett lag på femteplats redan uppnått det målet och därför till synes allt är dandy.

Nu säger hjälptränare Jonsson att han var "besviken" på inatsen i lördags. Och han använder t o m ordet "jäkla" när han talar om revanschlustan i laget, så förhoppningsvis kan förlustraden brytas i kväll.
Kommentera