Brynäs IF

723865 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1083471

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Ser att Timrå kickat Mäkiaho pga utebliven förväntad tuffhet från finnens sida.
Tycker att han sett bra ut de gånger jag sett honom.
Att han nu ev mesat till sig kan ju bero på många saker och med lite research kring orsakerna så kanske det kan vara nåt för oss.
Spelartypen är iaf intressant för vår del, som jag ser det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Håller med dig i ditt reso. kring Granström

Det var en nyhet för mig med Mäkiaho. Tycker också han har sett bra ut
när jag sett TIK.

Dock är det visst 3:e gången på kort tid han får kicken från en lag, men det skadar väl inte att göra en djupdykning i orsaken varför.

I TIKs fall är jag övertygad om att de behöver skaka fram pengar för att bidra till en mer offensiv kraft. Det är vad jag tror, apropå sitta fast i kontrakt med Hedström, som kanske också lämnar snart, men där TIK då fortsätter att betala en del av lönen, ungefär som VF gör för Andreas Holmqvist.

Brynäs behöver en tuffing i laget. En spelare som i själva spelet inte är viktig för laget, helt enkelt får han matchstraff okej då, spelar ingen roll. Widing behövs med sitt målskytte och Andersén som den enda defensiva backen rent tyngdmässigt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Hade Timrå IK fungerat som ett lag så hade kanske Mäkiaho kunnat fungera i laget. Nu är ju statusen inte riktigt i nivå med det. Han lyste några matcher där i början, men lågan brann snabbt slut. I de sista matcherna tog han knappt en tackling. Fast det gjorde å andra sidan inte någon av de övriga TIK-spelarna heller.
Kommentera