Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1084568

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huss: Hermansson är en tung pjäs som jobbar bra och är nyttig som powerforward.
Tyvärr så ser man inte så mkt av hans skott som är riktigt bra, men jag är isf inne på Pejas fullt logiska linje: vi har inte så många andra som gör hans jobb bättre.
Märkvärdigare behöver förklaringen inte vara, men att sylf inte kan klura ut en sån svår sak har jag full förståelse för..
:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Du säger att Hermansson är en tung pjäs som POWERFORWARD!

Ledin, Jämtin, Widing, Laine, Fredrik Pettersson osv, där har du riktigt bra Powerforwards. Att du jämför Herman i dagens läge med dessa är väldigt konstigt. Rent ut sagt ett stort skämt!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Nåja, så stor och tung är han knappast, kortare än mig och lättare än Rackham ;-)
Frågan är också hur många av Brynäs forwards som inte skulle kunna sägas jobbar bra och är nyttiga i forechecking. Vi har väl nästan bara sådana spelare....

Vad jag är ute efter är mer att om vi har (haft) en jobbig period där målskyttet varit/är akilleshälen varför då inte pröva en annan spelartyp typ Thegel som också har ett riktigt bra skott och förmodligen bättre självförtroende.
Men visst, med en tunn besättning så är konkurrenssituationen begränsad vid skador. Men jag tycker det är synd att inte öppna dörren mot J-20 laget lite till när talangen finns där.
Kommentera