Brynäs IF

724370 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1085252

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Jag förstår vad du menar, men JAG och säkert fler tycker inte att han varit bra iår (inte bara enligt hans poängproduktion) utan för att han inte kommer till sin rätt i matcherna, han är ingen powerforward och ska heller inte spela som någon. Emil Sandin och Granström är dom två bästa powerforwards vi har i laget idag och inte ens där är Hermansson i närheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Hur orkar Huge och ni andra hålla på att slicka hela tiden. Kan inte alla bara inse att Brynäs har en riktigt dålig trupp. Hermansson är inte ens värd att pratas om i ett sånt här forum, vilken himla dussinlirare.. Som näst intill alla i dagens trupp. Vas, försvaras nått fruktansvärt men vad har han tillfört. Läser man Kebs, mer och mer trångsynta spalt, så kan man läsa att han håller ett bra fysiskt spel. Men då är frågan , ska inte alla göra det? Vi har en, max två som överhuvudtaget vågar ha kroppskontakt med motståndarspelare. Tro sjutton att ingen vill kolla på "damhockey" i läkerolen.

och att det ända som kan hindra oss från att dala hela vägen ner är ett tungt forwardsnamn och helst ett bra backnamn. Men det vet vi ju alla att det kan vi se oss i himmelen efter..
Kommentera