Brynäs IF

724384 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1087560

Sv: A propósito de nada
sylf: "I inledningen av serien vändes en del underlägen till seger, p.g.a deras höga moral. Nu är man inte i närheten av nåt sånt. Var tog moralen och "vi ger aldrig upp" vägen? Nu vet man att matchen är över så fort motståndarna gör 1-0, i synnerhet på bortaplan."

Sicken djävla tonårsanalys. Du låter som en frustrerad enögd småfull läktarhuligan i 15-årsåldern, som är utrustad med två lägen: skitglad och impad av spelet så fort laget vinner.
Eller skitsur och förbannad på allt och alla så fort laget förlorat.

Exakt noll hänsyn taget till hur spelet eller motståndet sett ut.

Du kan omöjligt ha sett matchen igår om du mot förmodan skulle påstå dig vara en nyanserad och någotsånär hockeykunnig åskådare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Sicken djävla tonårsanalys"

OK, då får jag väl bemöta det åderförkalkade djävla 90+ inlägget.
Jag grundar absolut inte det jag säger endast på matchen igår. utan på matcherna innan uppehållet typ LHF,RBK,SAIK etc. Vad underlägestesen bygger på är mer fakta då vi har typ 8 raka bortatorsk eller nåt sånt.

Nej, jag är inte skitimpad om dom vinner och tvärtom vid förlust. Matcherna mot HV borta, VF borta och FBK hemma hade förlorats om inte Markan hade spelat skyhögt över sin förmåga.

En sak har du rätt i : Antingen är jag skitsur eller skitglad beroende på resultatet, det tror jag varje supporter är oavsett matchbild.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF är ett litet lag,i plånboken,i växten och i spelet. När det går dåligt så brukar lag gå tillbaka till basic,alltså grovjobba. Det kanske BIF gör nu men många andra lag har profiler eller fler bättre grovjobbare än vad BIF har. Så nu har man inget att gå tillbaka till eftersom grovjobba är det enda man kan, och har gjort från början.

Petter Rönnqvist på Canal+ är väl ingen superexpert, men fan vad rätt han hade om Brynäs igår: Dom bara passar o passar och det händer inte ett skit.
Brynäsarna hamnade i tidsnöd hela tiden pga. utebliven skridskoåkning. Allt går så förbannat sakta!!!
Ni som tycker att BIF gjorde en bra bortamatch(hedersamt,ha) måste blunda framför TV:n eller om ni var på plats.Bara ren jävla tur hade fixat(rånat) en pinne igår.

Brynäs är på väg dit i tabellen där alla trodde dom skulle vara och det med all rätt. Man är inte bättre,sen spelar det ingen roll om man är tonårsanalytiker eller halmstråletare.
Kommentera