Brynäs IF

723906 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1087614

Sv: A propósito de nada
sylf: "Huge: "Dom 2 senaste matcherna har det sen sett bättre ut,"

Och du kallar alla andra onyanserade och tonårsanalytiker??"

Ja, jag måste vara djävligt onyanserad som tycker att spelet och inställningen sett klart bättre ut dom två senaste matcherna, jämfört med hur det såg ut i de flesta matcherna i förlustsviten innan uppehållet...

Om CZ skulle sova dåligt så beror det enbart på hans krånglande mage och inget annat.
Att han skulle ligga sömnlös efter det spel och den tabellplacering vi nu innehar, låter knappast sannolikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Hmm, jag respekterar att vi tycker annorlunda. Eller kanske jag ska uttrycka mig att du tycker annorlunda än många andra här på forumet. Det är t o m bra att någon tycker annorlunda än mig och andra med samma åsikter. Annars skulle det ju inte vara mycket till forum. Men snälla, sluta och mala samma mantra om tonårsanalyser o dyl, vi har hört det nu, ok?

Sedan ska jag faktiskt säga att jag håller med dig till viss del, och det är faktiskt det som vi tycker lika om som gör mig så upprörd. Jag tycker också att dom ryckte upp sig i går, och i 3:e så hängde 2-2 i luften mest hela tiden. Det hade varit en fjäder i hatten och psykoligisk uppåtkick att lyckas ta med sig i alla fall 1 poäng i går, kanske 2 i en förlängning. I stället så gör man ett pojkhockey misstag och sackar sin egen målis. Diskussionen om vem/vilka i händelsekedjan som är ansvarig är ointressant för min del. Förmodligen kan alla i händelsekedjan sägas vara delaktiga även om LJ är den som var sist i den.

Ordet "elit" innebär för mig bl a att aldrig lämna något åt slumpen. Att alltid vara förberedd och ha en säker grund att stå på och improvisera utifrån. Att alltid ställa det lämpligaste man har till förfogande för lösandet av en uppgift.

Brynäs var inte Elit i går, i och med att man själva fuckade upp sin sista chans att ta med sig poäng och därigenom bädda positivt för kommande matcher och tabellplaceringen för att undgå kvalserien (för det är det vi hoppas på väl). Därför tycker jag att dom skall ha kritik för sitt agerande så att det inte uppfattas som ok att bete sig på det sättet igen. Därför tycker jag också att det är bra att BP skriver i GD att det får vara någon måtta på klanterierna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jo konstigt på många sätt. Men alla organisationer är trendkänsliga oavsett förväntningar. Skulle Brynäs haft en rytm att vinna en förlora två och parkera i botten av tabellen, skulle det vara ganska förväntat.

Nu rivstartade man, visade prov på att potential finns. Sedan kör man fast 2 poäng på åtta matcher, varav fem borta, ska poängteras. Men ponera att trenden fortsätter, kanske med 0 eller någon ströpoäng de närmaste 5 matcherna, exempelvis då 3 poäng på 13 matcher, då är klippt, krav på handlingskraft kommer då att krävas. De vågar då inte rulla tummarna, utan säsongen kan ju då fortfarande räddas, så då kommer det bli tränarbyte, var så säker.

Logiskt eller ologiskt, men både mänsklig och organisatorisk natur, är min övertygelse.
Kommentera