Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1090175

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
*Nedanstående skall läsas med fjollröst och gråt i halsen*

"Hej, jag heter Richard och jag har faktiskt någonting som jag vill säga nu. Jag spelar faktiskt i Färjestad, och jag tycker inte att domaren var särskilt snäll mot oss när vi spelade mot det dära skitlaget från Gävle. Vet han förresten inte att vi i FBK har helt egna regler när vi spelar. Det har vi haft i minst 10 år nu, dessutom ska domaren ändra på reglerna om vissa lag håller på att vinna emot oss. Jag tycker faktiskt att det var ORÄTTVIST. Hur ska vi kunna vinna om det ska gå till på det här viset?"

*Undertecknads uppfattning*
PA-FUCKING-TETISKT!!!!

Vilken j-la lipsill han är. Har haft ögonen på det här miffot i några år nu och att han får spela i landslaget beror ju givetvis på att B-Å är tvungen att ta med X spelare från FBK. Oduglig vek sillmjölke är vad han är.

Och sen den där Nordström i pausen som står och bryter sig och talar om hur bra FBK är. Fick springa och hämta hinken så jag inte skulle spy på vardagsrumsmattan.

FAN va bra att Brynäs stod upp och FBK fick svälja förtreten i går.
TACK BRYNÄS!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
AVGÅ: Jo, wallin verkar ju väga något mer än ett tomt mjölkpaket när han hamnar i närkamper. Claesson gick väl på färjestads filmningar ett par gånger för mycket.

Sen är det intressant(?) att höra färjestadsspelarna i båset, de skriker mer på dommaren än ett fullsatt Kempehallen. Antar att de måste kompensera att jönsson är borta.
Kommentera