Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1093269

Sv: Rögle BK - Brynäs IF Torsdag 27/11-08
65selander: Lite surt att vi inte kunde hålla undan igår men ytterliggare en oförtjänt seger hade väl varit för bra. Wanvig börjar kännas som en floppvärvning redan nu, men ett par matcher till får han på sig.

Widing, denna ostrukturerade molekyl som irrar planlöst omkring i rinken utan tanke eller mål. Han måste nu få kontakt mellan skridsko, puck och klubba, karln är ju helt osynkad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Brynäs IF Torsdag 27/11-08

rafalski: Ang Wanvig så började han hyfsat men sedan blev han totalt offside, blixtrade väl till med en styrning. Men han måste nog börja betala av kläderna från Brixx och han kan börja på lördag.

Widing är lite för snabb för sig själv helt enkelt. Något som värmer är att Moin kör på som attan samt att Hansen har klivit upp i år.

Kommentera

Sv: Rögle BK - Brynäs IF Torsdag 27/11-08
rafalski: Jag är villig att ge Wanvig några matcher till innan bilan faller, men han har väldigt svårt att hitta positionerna (detta var artigt uttryckt). Nästan så att står ivägen för de andra ibland. Lauritsen framstår också som en tveksam värvning (även detta artigt uttryckt). De måste höja sig rejält om de ska spela i Brynäsdressen nästa säsong.

Jag såg bara sista perioden igår, och då var försvarsspelet inte mycket att hurra för. Högardh hann visa Markström bilder på ungarna innan han fick pucken och sköt 3-2, först därefter kom en Brynäsback fram och petade lite förstrött på honom. Fatala räknefel, gång efter gång.

På lördag är det dags att visa tänderna och göra pellets av tallefjantarna.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Brynäs IF Torsdag 27/11-08
rafalski:

Ang "Killer Kyle":
Vi får se...


Ang Widing:
Bättre att spela honom i en ostrukturerad roll då... med uppgift att gå på mål i alla lägen.
Kommentera