Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1094500

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Bissett19: Ja, ettan såg lite halvbillig ut, men McDonell hade lite flyt eftersom skottet nog var menat att gå lågt och där hade Lindbäck täppt till med spaden.
Nu fick han lite höjd på skottet som smet in mellan knäna på Limpan.

Med tanke på stundande JVM och Lindbäcks fina insats idag så vore det väl tjänstefel att spela Markan på torsdag. Perfekt läge att börja fasa in Lindbäck inför vikariatet, speciellt nu när självförtroendet fått sig en rejäl skjuts uppåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Huge: Ja, det var en mycket bra insats av Limpan idag. Felet ligger nog mer hos utespelarna som inte spelar på samma sätt när han står som när Markan står.
Annars är det kraftigt underkänt till Sunken/L.J idag. Alldeles för mycket duttande istället för att kliva på motståndet.
Bäst i Brynäs var Granström, som med lite mer tålamod hos domarna sänkt fånen Månsson.

Överlägset sämst på plan: DOMARNA!!

Som nån skrev, 1 pinne är bättre än ingen och ändå starkt att ta den när man spelar dåligt. På torsdag är det lite mer upp till bevis, samma spel som mot TIK och det finns chans.
Kommentera

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Jag visste inte att Granis hade sånt agg mot Polismördarn. Han kommer in som tredje eller fjärde man när situationen framför mål är över sedan länge, och börjar veva direkt på mördarn. VACKERT! "Ingen rädder för vargen här".

Lindbäck hade flyt i kväll. Tror inte att det håller i sig tyvärr! Men han ska cred för sin insats!
Kommentera

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Huge: Är nog bara McDonell som vet hur skottet skulle gå men det var billigt mål, ända från han fick lämna egen zon. Dacke står och tittar när han tar det avgörande skäret förbi Sunken. Skit samma mål blev det iaf.
Kommentera