Brynäs IF

725392 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #109574

Soling
Om nu Soling blir tvungen att ta den STORA operationen och Bif blir tvugna att jaga en ersättare för honom: köp loss "Lunkan" från dennes kontrakt med Västerås. Jag tycker att det är skandal att han inte fick kontrakt med något elitlag. PP - kung förra säsongen i Skellefteå AIK, stor och stark men bara hyfsad på rören. Behöver inte ha pucken så ofta, precis som en målgörare. Han skulle passa utmärkt med "Molle" och Larsson. Han har nog lärt sig att smälla på lite mer än han gjorde senast han var i Bif. Han är fortfarande ung och utvecklingsbar och passar därför i ett lag som Esko har hand om. OM man nu KAN köpa loss honom från kontraktet med Västerås så borde man göra det tycker jag.

Sedan så behöver ju Bif ett "farmarlag" i allsvenskan att skicka spelare till som inte tar en plats i A - laget. Västerås vore ett bra lag för det ändamålet.

Angående Kyösti : om nu Bif har råd att lösa honom från Dif så har man en spelare som ju i.a.f är bra på straffar! Det behövs verkligen. Jag ser honom som en komplementspelare om han kontrakteras.

Sedan till en helt annan sak: Jag visste inte om att man fick sig tilldelad en brevlåda här på forumet. Jag märkte det först idag. Såg att jag hade brev från Februari låg i "korgen". Jag vill be om ursäkt för att jag inte svarat på breven.
Kommentera