Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1096826


Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hor-V 71 uppträder precis som man kan förvänta sig utanför planen. Lip och pip och gnäll på domaren. Starkt av Lahti att stå emot trycket i Kinnarps. Märkligt att HV kan kritisera domarna på plan, från kommentatorsbåset och i media utan att något händer. Hade Brynäs gjort detsamma hade vi blivit straffade kraftfullt.

Märkligt också att hela Kinnarps tillåts vara konstruerad för att hemmapubliken ska kunna förnedra bortalaget och bortaklacken - vilket dom bevisligen inte drar sig för (se länk).

Jag undrar vad arbetsdomstolen skulle säga om en anställd på Volvo blev nerspottad med snorloskor under förhandlingar med Saab?

Ja ja, det är väl bara att inse att Brynäs och vissa andra lag inte har samma spelregler som de penningstinna lagen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
65selander: Riktigt bra att plocka poäng i en så svår match som den i Jönköping. Jag kunde inte se matchen, men av olika rappirter får jag intrycket att det gick hett till. Nästa bortamatch, mot förorten, blir ännu tuffare. Får man första målet på Frölunda så kan det bli en intressant matchbild.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
65selander: Ja ingen fin mössa alls.

Men ärligt hur många "feta" målchanser skapade HV ikväll? Mycket surr i anfallszonen och skott på mål. Men målchanser och skott på mål, med en Markan med fri sikt. Plockpotatis.

Brynäs har spelat såhär mot HV, flera år nu och faktiskt tagit ganska många poäng nere där. Men lika besvikna varje gång, fattar inte att "övertaget" ingår mycket i Brynäs gameplan
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nog för att HV:s klubbmärke inte är snyggt men på mössan såg det ju bara ännu fulare ut.
Kommentera