Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1096913

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: "och sen mitt största hatobjekt i ES Petrasek som jag förövrigt också tycker är en riktigt usel spelare"

Bingo!!

Begriper inte HV spelarnas, ledarnas gnäll på domaren. Lahti var, som vanligt usel. Men han var det åt båda håll. Nu råkade mupparna tappa poäng och låter det gå ut över domaren. Jag tycker dom ska va jävligt glada att det inte blev fler och längre straff än det blev.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
sylf: Precis. Hv spelarna var riktigt frustrerade igår. Den första utvisningen Petrasek åker på (där han blir skitförbannad på Wanvig) är ju solklar då han hakar upp honom.. Sen den andra där han tacklar in (Widing/Wanvig) är ju löjligt rätt. Där kan jag inte förstå hur en gammal Hv spelare som expert (Peter Hammarström) kan sitta och försvara Petrasek.

Han säger att Petrasek redan bestämt sig för att tackla! JA men då ska han också räkna med att det eventuellt kan bli en tackling i ryggen OM Brynässpelaren vänder sig om och som han också gjorde dvs solklar tackling i rygg.

Sen så får man ju säga att Brynäs tog ett par riktigt idiotiska utvisningar.. Molins tripping tex, herregud vafan ska han göra så för? Samma med L.Jonsson, åker han skridskor i det läget och inte tar det lugnt som att han vore bäst i världen så slipper han en 2;a..
Kommentera