Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1101725

Sv: A propósito de nada

Huge:"Vad ska man isf kalla det när Gävlelasse själv eller sylf stannar hemma för lite snuva och huvudvärk?
Landsförräderi?"

Ja, det är nåt sånt min chef vill kalla det.. ;)

En fråga bara.

När klubbdirren "körde fast" i sitt jobb så var det OK att byta ut honom. Samma sak gäller både styrelseledamöter och ordföranden som kommit och gått. För att inte tala om alla de tränare som försökt få ordning på den skara spelare som Sundlöv värvat ihop. Är det fel på hela världen förutom Sundlöv? Exakt VAD gör Sunlöv så oersättlig, onåbar och ofelbar?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: För det första så är det ett samarbete mellan varje tränare och sportchefen när laget skall byggas, och inte som du fortfarande tror att tränaren kommer helt ovetandes till laget efter att Sundlöv värvat ihop detsamma på eget initiativ.

Sen är det väl inte svårare än att Sundlöv sitter kvar därför att man anser att han gjort och gör ett mkt bra jobb.
Du kanske istället borde fundera på ifall det är fel på de som avgör Sundlövs vara eller ickevara eller om det är fel på "hela världen", dvs vi lekmän och amatörer som står utanför och spekulerar utan vare sig insyn eller kunskap om hur en elitförenings dagliga arbete bedrivs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Det som iaf jag anser i Sundlöv-frågan är väl att det känns lite långsint att skrika efter hans avgång när han/laget faktiskt så här långt överträffat sina och resten av landets hockeysupportrars förväntningar.

Jag hade inte blivit chockad eller ens brytt mig om han fått sparken efter kvalserien förra året.

Att däremot ge honom sparken nu när han onekligen fått lite fart på skutan kan ju jämföras med att tex Alex Sundström skulle få sparken eftersom han var så dålig förra året..

Men han överträffar ju faktiskt förväntningarna i år istället..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "När klubbdirren "körde fast" i sitt jobb så var det OK att byta ut honom. Samma sak gäller både styrelseledamöter och ordföranden som kommit och gått. För att inte tala om alla de tränare som försökt få ordning på den skara spelare som Sundlöv värvat ihop. Är det fel på hela världen förutom Sundlöv? Exakt VAD gör Sunlöv så oersättlig, onåbar och ofelbar?"

Skriv inte så där till Huge, tänk på att han snart står på tånaglarna i sitt målade hörn!


Huge:"Vad ska man isf kalla det när Gävlelasse själv eller sylf stannar hemma för lite snuva och huvudvärk?
Landsförräderi?"


Hade jag gjort ett lika uselt jobb som Sunklöv resultatmässigt år efter år så hade jag inte haft nåt jobb idag, ingen annan utanför sätraåsen heller.
Kommentera