Brynäs IF

723747 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1103788

Sv: Brynäs IF - HV71 Söndag 28/12-08
MarcusElving: Lika många ggr som det varit så mkt hönsgård i egen zon som det var idag?

Klart Markström saknas som fan, men det saknas lika mkt en 105kg-back som kan knuffa undan Laine, Thörnberg och allt vad de heter.

De vi har nu verkar tyvärr sakna både krafter och inställning för att utföra det som krävs om man ska spela en så defensiv hockey som vi gör just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 Söndag 28/12-08
Partyjack: Det är oftast ingen hönsgård i egen zon när Markström står. Inser du inte att Markström inger en trygghet i laget som är välbehövlig. Lindbäck gör inte avgörande räddningar, han står ofta för minst ett jättemisstag per match..Klart backarna blir änsliga..

Med Markström i mål är defensiven mycket bättre, plus att Markström själv gör riktiga bra räddningar gång på gång..

Konstigt att defensiven kan se så bra ut med Markström i mål, tyder på att backar inte litar på Lindbäck eller att de känner sig otrygga med honom längst bak. Han har ju inte direkt motbevisat dem heller, så jag förstår dem.

Nej, fyfan.. Markström skulle aldrig fått åka på JVM, det kan bli Brynäs fall denna säsong. Tråkigt men sant.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV71 Söndag 28/12-08
Partyjack: Ledsen PartyJack, men enligt min åsikt så ser du inte skogen för alla träd. Varför ska vi börja värva nya spelare när vi inte ens utnyttjar de som vi redan har i vår ägo. Markström ligger 2:a statistiskt sett som målis i ES. Hockeyexperter klassar honom ändå som bäst. Vårat försvar känner sig trygga med honom och han vinner ensam matcher åt oss. Ta hem honom omgående säger jag bara, allt annat leder raka vägen till AS!
Kommentera