Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #110466

Sv: Soling
Hugin:
1. Jag beskrev Solings positiva egenskaper (något som är BRA): säljer biljetter och gör lite mål här och där. Det behövs för övrigt inte mycket för Gävlepubliken nuförtiden svältfödd på artisteri som den är sedan de "stora" dagarna.
Solings tafatta närkampsspel är inget att skriva hem om. Han ligger ju på isen efter varje tacklingsförsök...
Att sälja biljetter är således något bra, Hugin. Men överskatta i övrigt inte Solings prestanda...

2. Firma Larsson & Molin trivs alltid med spelare som inte åker ivägen för dem när de SPELAR Elitseriens bästa hockey, utan håller sig i närheten av mål och kan skjuta i mål om de får en passning på läppen... Till den kategorin spelare hör Bissett, flyktade Rudslätt, Soling, Berka och kanske någon till (tex Louvi och flyktade Mårtensson). Sedan finns det spelare som dels åker i vägen för den dynamiska duon, dels finns det spelare som inte förstår när/kan skjuta mål på smörpassen (övriga i truppen?).
Naturligtvis är det en gigantisk fördel för den dynamiska duon att ha en rightare till vänster i banan eftersom det är lättare att komma till avslut på passningarna då...
Således är personkemi i det här fallet en fråga om att hålla sig ur vägen vid rätt tidpunkt och att hålla sig framme vid rätt plats (målet) på rätt tid! Mer avgörande för den dynamiska duons framgång i vinter blir hur mycket istid de får i viktiga lägen i matcherna. Artister vill ha MYCKET utrymme (istid)!

3. Valboiten (Strömsbro-Larsson) ersätter inte Solings biljettsäljarkapacitet eller målskytte utan han tillför arbetskapacitet och tufft spel, något som Soling inte är kapabel till om hans kropp skall hålla...
Det gör ont att möta herr Larssom på isen. Hur många Brynäsare klarar det spelet i årets trupp?
Kommentera