Brynäs IF

723746 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1111070

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
arnio: Ja, Sjödda scoutade säkert Laurtizen de cirka 30 sekunder han lirade med LHC i början av säsongen...

Sjödin har inte scoutat fram Lauritzen och Wanvig. Det var Czarnecki som hämtade hit Lauritzen (NC hade honom i Bofors) och Sundlöv använde kontakter när han scoutade Wanvig.

Frukten av Sjödins scoutingarbete lär vi inte få se förrän nästa säsong, om nu inte Brynäs mot förmodan värvar någon allsvensk spelare den här säsongen.

Noterar för övrigt att Brynäs redan har gjort klart med en kanonvärvning till nästa säsong - Sveriges bästa 93a som heter Kalle Johansson har värvats till hockeygymnasiet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Peja: "Frukten av Sjödins scoutingarbete lär vi inte få se förrän nästa säsong, om nu inte Brynäs mot förmodan värvar någon allsvensk spelare den här säsongen. "

Hm då har han verkligen pressen på sig att fixa nån riktigt fin värvning. Vad kan han tänkas ha i lön Sjödda, 60 000? Säg då att han jobbat 10 månader innan han scoutar fram nån godbit. Då har han kostat Brynäs minst 1,2 mille redan. Men det är klart utan scout har det ju inte gått så bra senaste säsongerna så det kanske är värt pengarna. Enklaste sättet att hitta talanger är kanske annars att kolla in Brynäs talangfulla J20 och J18 lag. Hoppas också att han går på mycket allsvensk hockey för där har ju Brynäs tidigare gjort många fynd.
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Peja: "Sveriges bästa 93a som heter Kalle Johansson har värvats till hockeygymnasiet."


Är det inte han som är typ 1,05 lång?
Kommentera